Het beste van DIGIFOTO Pro (week 45, 2018)

Christel de Wolff 241 0
Ook deze week stond de wereld van de fotografie niet stil. Zoals altijd publiceerden we inspirerende verhalen en interessante nieuwe gear. Heb je ze gemist? Geen probleem: in dit artikel kijken we terug naar de hoogtepunten van deze week.

DIGIFOTO Pro 5.2018 ligt in de winkel!

Heb jij hem al in huis?
Lees meer: Nu in de winkel: DIGIFOTO Pro 5.2018

Uitgelicht nieuws

Altijd al de nieuwste SIGMA objectieven willen testen? Op vrijdag 30 november organiseert SIGMA Benelux een lenzenproeverij in park Makeblijde in Houten. Tijdens deze proeverij krijg je de unieke kans om alle objectieven* uit SIGMA's Art, Contemporary en Sports productlijnen met je eigen camera uit te proberen.
Lees meer: SIGMA organiseert lenzenproeverij

Gear in het nieuws

Leica in Nederland presenteert met trots nog een nieuw model van zijn zeer populaire compactcamera met een Full-Frame sensor en lichtgevoelig prime objectief: de Leica Q-P.
Lees meer: Nieuw: Leica Q-P. Een "understatement" van een camera

Het zal je niet ontgaan zijn dat Nikon eerder dit jaar haar spiegelloze full-frame systeem aankondigde. Wij bespraken de Nikon Z7 en Z6 en nieuwe Nikkor Z-objectieven uitvoerig en waren er zeer over te spreken. Nu kun ook jij kennismaken met het Nikon Z-systeem. Tijdens de Z-series Demo Tour, bij een fotografiewinkel bij jou in de buurt.
Lees meer: Maak nu zelf kennis met de Nikon Z-series

Peak Design opent op woensdag 5 december, via Benelux distributeur Transcontinenta, een Pop-Up Store in de Herenstraat 12 in Amsterdam. In deze unieke 'Peak Design Pop-Up Store' kunnen consumenten van woensdag 5 tot en met zondag 23 december 2018 het merk Peak Design op verschillende manieren ervaren.
Lees meer: Peak Design opent unieke Pop-Up Store in Amsterdam

 

Exposities en evenementen in het nieuws

Nog tot en met 23 november kun je de solotentoonstelling Borealis: Halfway van Jeroen Toirkens bekijken in Kahmann Gallery te Amsterdam. Borealis is een samenwerkingsproject met journalist en schrijver Jelle Brandt Corstius. De expositie viert dat het duo halverwege hun slow-journalism project is.
Lees meer:Borealis: Halfway, expositie Jeroen Toirkens in Kahmann Gallery

In het weekeinde van 25 en 26 mei 2019 staat FOTOFAIR 2019 op de agenda, het grootste foto- en video-evenement in de Benelux. Het is alweer de vijfde editie, én het eerste lustrum. Kaarten voor dit event zijn vanaf volgende week donderdag, 15 november, verkrijgbaar.
Lees meer: FOTOFAIR 2019 komt langzaam maar zeker weer dichterbij

Dit weekend is het zover. Bezoek Nature Talks 2018 in Ede. Een weekend bomvol (top)natuurfotografie met meer dan 45 gastsprekers en duizenden leergierige foto-enthousiasten; wij kijken ernaar uit. Jij ook?
Lees meer: Baden in de natuurfotografie? Bezoek Nature Talks 2018!

In Groningen is de Wereld Pers Foto Groningen van start gegaan. En dit jaar biedt het een podium voor het internationale evenement World Press Photo.
Lees meer: Wereld Pers Foto Groningen

DIGIFOTO Pro video's 

Wist jij dat we ons eigen Youtubekanaal hebben? Onlangs presenteerden wij de volgende video's, met dank aan Raf Olaerts.

Cashbacks en kortingsaties!

Leg je mooiste momenten vast in een adembenemende kwaliteit – met een geweldige OLYMPUS OM-D camera en een M.ZUIKO DIGITAL lens. Koop tussen 1 oktober 2018 en 15 januari 2019 een van onderstaande producten, registreer je aanschaf online en krijg je voordeel terug op je rekening.
Lees meer: Olympus Winterpromotie!

Nog tot en met 31 december 2018 profiteer je bij Ricoh Imaging van tot wel € 100,- instant cashback op geselecteerde Ricoh en Pentax gear.
Lees meer: Eindejaarsaanbiedingen Ricoh en Pentax gear

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel