Bestel nu alvast jouw tickets

FOTOFAIR 2019 komt langzaam maar zeker weer dichterbij

Redactie DIGIFO... 2446 0
In het weekeinde van 25 en 26 mei 2019 staat FOTOFAIR 2019 op de agenda, het grootste foto- en video-evenement in de Benelux. Het is alweer de vijfde editie, én het eerste lustrum. Kaarten voor dit event zijn nu al verkrijgbaar.

FOTOFAIR is voor iedere fotograaf of fotografieliefhebber een event om naar uit te kijken. Het ruim 15 hectare grote terrein van het Event Center van de Beekse Bergen in het Brabantse Hilvarenbeek staat een weekend lang in het teken van foto- en videografie. Zo vinden er diverse masterclasses, workshops en lezingen plaats. Deze zijn allemaal gericht op foto- en videografie. Als je wilt kun je op de Fotofair de hele dag fotograferen. Vergeet dus straks vooral niet je camera mee te nemen!

Educatief

Dankzij het educatieve karakter van FOTOFAIR weet je als bezoeker ook zeker dat je aan het einde van de dag vol inspiratie weer naar huis gaat. Zo zijn er exclusieve Masterclasses & Workshops en lezingen van toonaangevende, professionele fotografen. Denk aan Carola Mouthaan (winnaar Photomaster 2018), Peter Kemp, Wil Vestjens, Steven Ruiter, Peter Kemp, Ki Tan, Brendan de Clercq, Bas Meelker, Rob Doolaard en nog vele anderen.

Impressie FOTOFAIR 2018

Kijk snel naar onderstaande video om een impressie te krijgen van FOTOFAIR 2018.

Het event vindt plaats op diverse locaties zoals in de popup studio’s verspreid over het gehele terrein en in het bos. Ook worden er zeer uiteenlopende onderwerpen uitvoerig belicht. Denk aan landschap-, macro-, wildlife-, druppel-, portret-, studio-, glamour-, strobist-, 50 Shades- en huisdierenfotografie.

Kijk hier voor het complete programma.

Mediapartner

Net als vorig jaar kunnen wij, DIGIFOTO Pro en digifoto Starter, vol trots melden dat we mediapartner zijn van dit geweldige fotografie event.

Kaartverkoop

Zorg dat je tijdig een kaart in huis hebt want vol is vol. Via deze weg koop je jouw tickets.

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie