Vooraankondiging: Fotofair 2023

Redactie DIGIFO... 491 0
Je kunt op 25 november tijdens de Black Friday voorverkoop, voordelig je toegangskaarten en workshops aanschaffen voor de Fotofair 2023. Deze actie loopt tot en met 28 november.

Vooraankondiging Fotofair 10 & 11 juni 2023 | E3 Strand Eersel 

Je kunt vanaf 25 november met Black Friday korting je Fotofair tickets scoren! Vergeet ook niet een leuke nieuwe workshop te boeken. Je hebt al workshops van € 29,- tot € 79,- Om mee te doen aan de workshops heb je uiteraard toegangskaarten tot de Fotofair nodig.

Door op deze fotofair.nl link te klikken kun je het volledig nieuwe overzicht van alle workshops, Masterclasses en Portfolioshoots bekijken.

In het bestelsysteem kun je zien hoeveel plaatsen er nog voor de workshops zijn. Kijk dus even goed welke voor jou interessante workshops nog beschikbaar zijn, en boek snel. (VOL=VOL)

De Black Friday korting is alleen geldig voor de toegangstickets, workshops, masterclasses en de portfolioshoots. Niet op workshops die buiten het Fotofair terrein worden gegeven.

Camperplaatsen op de Fotofair 9 t/m 12 juni 2023

Komend jaar zal er meer ruimte zijn op de camperplaatsen, waar Fotofair ruimte heeft voor campers, caravans en tenten. Kijk hier voor meer informatie: fotofair.nl (LET OP: Geen Black Friday korting)

Nieuw Speciale portfolio fotoshoot dag 27-11-2022

Kan je niet wachten tot de zomer 2023, dan heeft Fotofair een mooi fotografies uitje voor je gemaakt. Dit vind plaats in Susteren (midden Limburg) bij Josh Clemens met zijn prachtige dieren. Dit is de gehele dag met lunch en 3 fotoshoots verdeeld in 3 x 1,5uur. Zoals een shoot in de stijl Nomaden/Mongolië, Dzjengis Khan. Gevolgd door Paarden portretfotografie- actiefotografie en het spectaculaire eindstuk is een ridder steekspel.

Boek hier je ticket: fotofair.nl

​Jij kunt er exclusief bij zijn. Maximaal maar 30 personen. Boek op tijd VOL is VOL! 

(LET OP: Dit is niet verkrijgbaar met Black Friday korting)

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie