10 en 11 oktober 2018

Baden in de natuurfotografie? Bezoek Nature Talks 2018!

Geert van der Klugt 865 0
Dit weekend is het zover. Bezoek Nature Talks 2018 in Ede. Een weekend bomvol (top)natuurfotografie met meer dan 45 gastsprekers en duizenden leergierige foto-enthousiasten; wij kijken ernaar uit. Jij ook?

Aanstaande editie is een derde in reeks. Het Nature Talks Photo Festival-basisprogramma biedt talks, een filmprogramma, portfolio reviews en een 2000m2-grote fotobeurs.

DNA

Tevens vinden er talloze productdemonstraties plaats op stands van onder andere Olympus, Sony en Fujifilm. Martin Hogeboom is van de partij voor een uitgebreide uitleg van Fujifilm DNA; een innovatieve technologie omtrent filmontwikkeling, gebaseerd op meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van beeldreproductie. Vanzelfsprekend kunnen wij het niet beter uitleggen dan Fujifilm-ambassadeur Martin zelf, dus persoonlijk meemaken is aangeraden.

LEES OOK: Fujifilm gaat productiecapaciteit uitbreiden

Leren van gerenommeerde vakmensen als Theo Bosboom, Andy Rouse, Heike Odermatt en Gzegorz Lesniewski, of liever een heel weekend onderdompelen in de nieuwste ontwikkelingen van dé merktoppers? Zowel een basaal als volledig bezoek is te verzorgen via Nature Talks.

 

afbeelding van Geert van der Klugt

Geert van der Klugt | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Geert