Het beste nieuws van DIGIFOTO Pro (week 47, 2018)

Christel de Wolff 152 0
Ook deze week stond de wereld van de fotografie niet stil. Zoals altijd publiceerden we inspirerende verhalen en interessante nieuwe gear. Heb je ze gemist? Geen probleem: in dit artikel kijken we terug naar de hoogtepunten van deze week.

Uitgelicht nieuws

Natuurlijk staat het nieuws deze week in het teken van Black Friday.  Bekijk nog eens alle Black Friday deals en andere niet te missen acties! Kom jij stage bij ons lopen? 
Lees meer: Black Friday deals & overige acties 

Gear in het nieuws

HP onthulde in Amsterdam de HP Tango, de eerste smart home printer. En wij waren erbij!
Lees meer: HP onthult HP Tango, eerste smart home printer

Transcontinenta BV, distributeur van Leica camera's in de Benelux kondigt de Leica D-Lux 7 aan. De compact camera zal eind november beschikbaar zijn.
Lees meer: Introductie Leica D-Lux 7

ikon kondigt aan dat het 110 miljoenste NIKKOR-objectief van de productieband is gerold. Een behoorlijke mijlpaal voor het bedrijf dat al sinds 1959 objectieven produceert.
Lees meer: 110 miljoen NIKKOR-objectieven

Exposities, evenementen en boeken in het nieuws

Het Nederlands Fotomuseum heeft met succes het grote restauratieproject van meer dan 42.000 kleurendia’s van fotograaf Ed van der Elsken afgerond. Daarmee is het kleurenwerk van een van de invloedrijkste Nederlandse fotografen veiliggesteld voor de toekomst.
Lees meer: Restauratie kleurenwerk Ed van der Elsken afgerond

Uitgeverij Diafragma presenteert ROTTERDAM, de allereerste kleurenfoto's 1937-1945, een nieuw fotoboek met foto's van vooroorlogs Rotterdam.
Lees meer: Beelden van vooroorlogs Rotterdam

Om de tentoonstelling Dit is Cas te vieren nodigde het Nederlands Fotomuseum verschillende sprekers uit om te vertellen over hun kijk op het werk van Cas Oorthuys.
Lees meer: Dit is Cas volgens... Chris de Bode

Stages beschikbaar bij DIGIFOTO! 

 

Kom jij stage bij ons lopen? We hebben twee stageplekken beschikbaar op de redactie en in ons marketing en communicatie team.
Lees meer: Stage Redactie voor DIGIFOTO (Fotografie & Video) 
Stage: Marketing & Communicatie voor DIGIFOTO

DIGIFOTO Pro video's 

Wist jij dat we ons eigen Youtubekanaal hebben? Onlangs presenteerden wij de volgende video's, met dank aan Raf Olaerts.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel