De HP Tango

HP Tango, eerste smart home printer

Remco Stunnenberg 540 0
HP onthulde in Amsterdam de HP Tango, de eerste smart home printer. En wij waren erbij!

Vaak zijn het de meeste eenvoudige zaken die het leven makkelijker maken. Deze strakke printer, die je volledig bestuurt met de HP Smart App, is een van die zaken. Dankzij de naadloze set-up en eenvoudige verbindingsmethodes kun je overal vandaan printen, scannen en kopiëren. De printer is bovendien strak en minimalistisch ontworpen. Daarmee past de HP Tango in ieder interieur.

Minimalistisch en compact design voor een Smart Home

o        De eerste printer met een stylish ‘Urban Grey’ cover

o        Zachte materialen dienen als fraai accent en als landingszone voor het papier

o        Een LED-verlichte papierlade tijdens het afdrukken of als het papier op is

HP Smart App Powered

o        Gebruik de app om te communiceren met Tango

o        Print vanaf elke locatie met een internetverbinding, of verbind direct met bluetooth of Wi-Fi-Direct

o        Nooit zonder inkt: bestel inkt rechtstreeks vanuit de app of laat Tango dit automatisch doen met HP Instant Ink

o        Wordt geïnformeerd wanneer het afdrukken voltooid is, over de inkt- en papiervoorraad, of als de deksel is gesloten

Gratis foto’s met HP Tango

o        Gratis smartphone-foto’s afdrukken als je de Tango aanmeldt in HP Instant Ink

Smart Home gadgets voor thuis zijn overal ter wereld in opkomst. Klanten verwachten dat ‘slimme’ apparaten onderling verbonden zijn. HP heeft dit  ingebouwd in de basis van de HP Tango-ervaring om ’s werelds eerste Smart Home printer te leveren. aldus HP. Onderling verbonden betekent dat je overal toegang hebt tot het apparaat en apparaten in huis ook onderling verbonden zijn. HP Tango is ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met je mobiele apparaat - zodat je er overal toegang tot hebt, waar je ook bent. Verstuur printopdrachten wanneer je onderweg bent en haal ze op wanneer je thuiskomt. Word op de hoogte gebracht als je weinig inkt of papier hebt, zodat je weet dat je op weg naar huis nog even langs de winkel moet rijden. 

Instant Ink

De nieuwe HP Tango is geschikt voor HP Instant Ink. Met HP Instant Ink kom je nooit meer zonder inkt te zitten, ontvang je altijd de juiste inkt gewoon thuis, en print je tot wel zeventig procent goedkoper. Via deze weg meld je hiervoor aan. Hier krijg je ook eenvoudig inzicht in je gebruik en kan je plan op ieder gewenst moment aanpassen. Met HP Instant Ink betaal je per pagina die je print, het maakt dus niet meer uit of je een pagina print in zwartwit of een kleurenfoto.

Prijzen & beschikbaarheid

HP Tango is vanaf nu beschikbaar, vanaf €149,98, om het thuisprinten opnieuw uit te vinden; HP Tango X (inclusief cover) is eveneens nu beschikbaar, vanaf €199,90.

Lees ook: HP Envy Photo 7830 - All-in-One

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco