Maak kennis met SIGMA objectieven

SIGMA organiseert lenzenproeverij

Remco Stunnenberg 481 0
Altijd al de nieuwste SIGMA objectieven willen testen? Op vrijdag 30 november organiseert SIGMA Benelux een lenzenproeverij in park Makeblijde in Houten. Tijdens deze proeverij krijg je de unieke kans om alle objectieven* uit SIGMA's Art, Contemporary en Sports productlijnen met je eigen camera uit te proberen.

Naast alle reeds leverbare objectieven krijg je ook de kans kennis te maken met de recent geïntroduceerde objectieven: de 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM | Sports met Nikon en Canon vatting, de 40mm f/1.4 DG HSM Art met Nikon en Canon vatting en de 56mm f/1.4 DC DN Art met Sony E- en MFT-vatting

Lees ook: Prijs en beschikbaarheid nieuwe SIGMA objectieven bekend

Lees ook: Nieuw! SIGMA's absolute all-rounder 

Valkeniers aanwezig

Om de objectieven goed aan de tand te voelen, zijn er valkeniers aanwezig met een aantal prachtige roofvogels - waaronder een bald eagle, torenvalk en een havik –. Je kunt deze dieren zowel in close-up als in de vlucht vastleggen tijdens deze middag. Aangezien SIGMA veel belang hecht aan het welzijn van de vogels, wordt de roofvogelshow slechts twee keer gehouden.

In aanloop naar de roofvogelshow zal natuurfotograaf Richard Verroen je in vogelvlucht de kneepjes van vogelfotografie bijbrengen. Tijdens het evenement zal Richard jouw vragen met betrekking tot vogel- en landschapfotografie beantwoorden.

Technische vragen

Tijdens het evenement is ook een van de techneuten van SIGMA aanwezig om technische vragen te beantwoorden.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan deze lenzenproeverij? Meld je dan hier aan. Hier vind je ook het volledige programma. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Aan dit evenement zijn geen kosten verbonden.

Geen kaart? Niet getreurd. Komend weekeinde staat natuurfotografie event Nature Talks 2018 op de agenda. Daar kun je ook de stand van SIGMA bezoeken. 

Lees ook: 'Wat SIGMA ontwikkelt en in de markt zet, is goed en gaat lang mee'

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco