Nu in de winkel: DIGIFOTO Pro 5.2018

Christel de Wolff 1361 0
DIGIFOTO Pro 5.2018 ligt vanaf nu in alle boekhandels in de Benelux. Als altijd staat ook deze editie bomvol met mooie fotografie, interessante interviews, must have gear, reviews en achtergrondartikelen.

Voor 5,95 haal je 'm in huis. Ontvang je onze magazines liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

DIGIFOTO Pro 5.2018

In deze editie lees je onder andere onze bevindingen met de Canon EOS R en met de nieuwste telg in de SIGMA 'sports-lijn', de SIGMA 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports, ‘s-werelds eerste 600mm telezoomobjectief met 10x optische zoom. Verder lees je inspirerende interviews met onder andere Fujifilm ambassadeur Joep van Aert – van hem is ook het coverbeeld –, en met ZEISS en NiSi ambassadeur Martijn Kort. Ook hebben we een aangrijpend verhaal met fotograaf Rob Becker. In dienst van Make a Memory fotografeert hij veelal in ziekenhuisomgevingen baby's en kinderen voor wie het leven oneerlijk is.

Lees ook: In gesprek met Fujifilm-ambassadeur Joep van Aert

Lees ook: NiSi en ZEISS ambassadeur Martijn Kort onder de loep

Nog veel meer te lezen

Als vanzelfsprekend is er nog veel meer te lezen in dit nummer. Zo staan we als altijd ook stil bij het laatste nieuws uit de wereld van de fotografie en staan we stil bij allerlei achtergronden. Daarnaast brengen we ook het prachtige werk lezers in beeld.  

Mis hem niet

Last but not least staat dit nummer natuurlijk ook weer vol met inspirerende en leerzame achtergrondverhalen. Mis hem niet!

Lees ook: Canon EOS R in de praktijk

Lees ook: Alle details nieuwe SIGMA objectieven op een rij

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel