Lees onze bevindingen met de EOS R in DIGIFOTO Pro 5.2018

Canon EOS R in de praktijk

Redactie DIGIFOTO Pro 1782
Tijdens de officiële presentatie, begin september, voelden wij de Canon EOS R al even kort aan de tand. Voor DIGIFOTO Pro 5.2018, die vanaf vrijdag te koop is, kregen wij de kans echt uitvoerig aan de slag te gaan met deze kersverse spiegelloze full frame camera.

De Canon EOS R is de eerste camera van een compleet nieuwe generatie Canon camera's. Maar compleet nieuw of niet, fotografen die gewend zijn aan het “oude” Canon systeem voelen zich binnen no-time vertrouwd met de EOS R.

Canon EOS R

Lees ook: Hands on met de Canon EOS R

Zoals we dat gewend zijn bij Canon, zit alles op een logische en prettige plek. En ook de menustructuur van de Canon EOS R kent eigenlijk geen geheimen voor de Canon fotograaf. Met andere woorden, ben je Canon gewend, dan kun je zonder al te veel moeite overstappen op de Canon EOS R.

Lees het in DIGIFOTO Pro 5.2018

Benieuwd naar ons complete verhaal over de Canon EOS R? Je leest het in DIGIFOTO Pro 5.2018. Deze ligt vanaf vrijdag aanstaande, 2 november, in de winkels.

Canon EOS R

© Remco Stunnenberg, Canon EOS R in combinatie met Control Ring Mount adapter en de Canon EF 300mm f/4L IS USM

Abonnement

Nog geen abonnement op DIGIFOTO Pro? Via deze weg kun je dat snel een eenvoudig regelen. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Lees ook: NiSi en ZEISS ambassadeur Martijn Kort onder de loep

Lees ook: In gesprek met Fujifilm-ambassadeur Joep van Aert

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie