Firmware-update

Firmware-update voor Canon EOS R en RP

Christel de Wolff 1254 0
Canon kondigt de beschikbaarheid van nieuwe firmware-updates aan. De updates bieden de meest recente innovaties en zorgen voor een nog betere compatibiliteit met de nieuwste RF-objectieven.

Voor de Canon EOS R verschijnt versie 1.3.0 en voor de Canon EOS RP versie 1.2.0. Met deze firmware-updates garandeert Canon verbeterde compatibiliteit en een hogere beeldkwaliteit in omgevingen met weinig licht.

Ondersteuning Canon RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM

Ook bieden de updates ondersteuning bij het gebruik van het nieuwste Canon RF-objectief, de RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM. Het objectief dat in juli van dit jaar werd geintroduceerd legt alles van groothoek- tot telebereik vast. De updates corrigeren het verduisteringsverschijnsel dat bij sommige foto's langs de bovenrand optreedt wanneer die met high-speed-sync zijn gemaakt met een externe flitser.

Beschikbaarheid Canon firmware-update

De firmware-updates voor de Canon EOS R en Canon EOS RP zijn vanaf nu beschikbaar en te downloaden vanaf alle Canon-websites. De firmware-updates zijn te downloaden op zowel Windows als Mac-computers. Lees de instructies goed door.

Klik hier voor de Firmware versie 1.3.0 voor Canon EOS R

Klik hier voor de Firmware versie 1.2.0 voor Canon EOS RP

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel