X-Photographer Joep van Aert

In gesprek met Fujifilm-ambassadeur Joep van Aert

Remco Stunnenberg 603 0
'Ik maak de dingen niet mooier of groter dan ze zijn'. Dit zegt Fujifilm-ambassadeur Joep van Aert in DIGIFOTO Pro 5.2018.

Hij volgde de theaterschool in Rotterdam maar ontdekte al tijdens zijn studie dat fotografie hem meer lag dan acteerwerk. Dankzij een unieke kans om dj Hardwell twee jaar lang te volgen, raakte de fotografiecarrière van de nu dertigjarige Joep van Aert vervolgens in een stroomversnelling. Wij spraken met Joep, sinds enkele jaren ook X-PhotographerFujifilm-ambassadeur – over zijn verleden en natuurlijk over het hier en nu.

© Joep van Aert, Fujifilm ambassadeur

Lees ook: 'Gevoel, dat is waar fotografie in mijn ogen om draait'

'Samen met dj Hardwell vloog ik de hele wereld over en kreeg ik de kans te fotograferen op de grootste festivals. Ik stond ineens tussen de top van de muziek- en eventfotografen. Ik ging van 0 naar 100 in minder dan een seconde.Ik moest mezelf in een enorm tempo ontwikkelen. Dag en nacht lag mijn focus op fotografie.'

© Joep van Aert, Fujifilm ambassadeur

Abonnement

Lees het hele verhaal met Joep en meer in DIGIFOTO Pro 5. Deze verschijnt begin november. Wil jij deze uitgave graag op je eigen deurmat ontvangen? Neem dan snel een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Lees ook: NiSi en ZEISS ambassadeur Martijn Kort onder de loep

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco