Bezoek de Peak Design Pop-Up Store

Redactie DIGIFOTO Pro 2364
Ben jij al langs geweest bij de Peak Design Pop-Up Store in de Herenstraat 12 te Amsterdam? Je kunt nog tot en met zondag 23 december 2018 het merk op verschillende manieren ervaren. Zo staan er onder andere allerlei interessante workshops op het programma.

Peak Design Pop-Up Store te Amsterdam

De aanleiding voor dit lokale initiatief is de lancering van de nieuwe Peak Design 'Travel Line' serie. Deze serie bestaat uit een functie-rijk systeem van inserts en verpakking tools die los verkrijgbaar zijn. Ze bieden eindeloos veel mogelijkheden voor het aanpassen van de inrichting en bescherming van bijvoorbeeld kleding, schoenen, toiletartikelen, kabels, adapters en foto/video apparatuur. Van een enkele camera of drone tot een volledige professionele kit. En niet onbelangrijk, ze zijn ook heel goed te gebruiken of te combineren met enig andere draagoplossing buiten de ‘Travel Line’.

Peak Design Pop-Up Store

Lees ook: Nieuw! Introductie Peak Design 'Travel Line'

Uniek: Peak Design Pop-Up

Consumenten kunnen in deze unieke Pop-Up Store op verschillende manieren het merk Peak Design beleven, zich optimaal laten informeren over het merk, de nieuwe multi functionele Peak Design ‘Travel Line’ bewonderen en lekker ‘ouderwets’ ook de reeds bestaande Peak Design producten voelen, ruiken en uiteraard proberen.

In de periode dat de Pop-Up Store geopend is, zullen er ook diverse activiteiten georganiseerd worden. Denk aan fotografie workshops, trainingen, lezingen, photowalks en meer. Kijk hier en/of hier voor het programma. 

Als vanzelfsprekend is de Peak Design Pop-Up Store volledig ingericht in de stijl van Peak Design, inclusief een opvallende etalage met veel aandacht voor de nieuwe Peak Design 'Travel Line'.

Lees ook: Een dag op pad met de Peak Design Everyday Messenger V2

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie