Nieuw! Peak Design 'Travel Line'

Remco Stunnenberg 392 0
Vandaag brengt Transcontinenta, importeur van Peak Design in Nederland, alle details rondom de introductie van de nieuwe Peak Design 'Travel Line'.

Met een focus op veelzijdigheid, organisatie en gebruiksgemak voldoet de Peak Design ‘Travel Line’ aan een heel belangrijke designrichtlijn: geen twee reizen zijn hetzelfde, dus de beste oplossing moet zich aan alle type reizen kunnen aanpassen. Niet alleen voor fotografen maar voor iedereen die van reizen houdt.

De Peak Design ‘Travel Line’ bestaat uit een functie-rijk systeem van inserts en verpakking tools die los verkrijgbaar zijn. Ze bieden eindeloos veel mogelijkheden voor het aanpassen van de inrichting en bescherming van bijvoorbeeld kleding, schoenen, toiletartikelen, kabels, adapters en foto/video apparatuur. Van een enkele camera of drone tot een volledige professionele kit. En niet onbelangrijk, ze zijn ook heel goed te gebruiken of te combineren met enig andere draagoplossing buiten de ‘Travel Line’.

Bekijk het in onderstaande video.

Peak Design heeft haar doelstelling van $500.000,- voor de funding van deze nieuwe ‘Travel Line’ meer dan overtroffen want uiteindelijk staat de teller op meer dan $5.000.000,-!

De Peak Design Travel Line zal straks verkrijgbaar zijn in zwart en salie-groen. Alle nieuwe producten van de Peak Design 'Travel Line' zijn nu reeds te pre-orderen bij Transcontinenta. Op dit moment is de verwachting dat alle producten in de tweede helft van november leverbaar zullen zijn.

Gezien het succes van de Peak Design 'Travel Line' wereldwijd is de initiële beschikbaarheid vermoedelijk wel beperkt.

Lees ook: Een dag op pad met de Peak Design Everyday Messenger V2

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco