U bent hier

Subscribe to RSS - Exposure

The Black Dog Syndrome

Niet alleen mensen hebben te maken met vooroordelen. Honden ook. Zo zijn zwarte viervoeters minder populair dan de keffers met een andere kleur vacht. Voor fotograaf Fred Levy was dat feit de aanleiding voor een prachtige fotoserie.

Indiase Instagramfotografie aan de muur

Instagram groeit letterlijk uit zijn smartphonevenster. Ben je vandaag of morgen toevallig (!) in Kolkata, India, ga dan eens langs bij de allereerste Indiase Instagram-fototentoonstelling ooit.

Spotlight - Weekwinnaar #16-2013

Iedere vrijdag belonen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery met een leuke prijs. Vijf weken lang is dat een waardebon van 54 euro die je kunt gebruiken bij CanvasCompany.nl! Vandaag geven we de eerste weg.

Spotlight-weekwinnaar #1-2013

Een nieuwe jaar, nieuwe kansen. Net als vorig jaar gaan we natuurlijk ook in 2013 gewoon door met het selecteren van een weekwinnaar. Deze week is Pascal Kranen de gelukkig, hij krijgt van ons een jaar lang gratis DIGIFOTO Pro in de bus.

Muziek met fotografie van Edward Burtynsky

Fotografie als uitgangspunt voor muzikale composities, dat is het idee achter Wrench. Wrench is het nieuwe project van ensemble Hexnut, dat muziek gaat maken bij het werk van de beroemde fotograaf Edward Burtynsky.

Exposure: Luuk de Kok

Eigenlijk vind hij alle soorten fotografie leuk, maar toch heeft hij een voorliefde: urbex. Student Luuk de Kok struint dan ook graag in zijn vrije tijd rond op verlaten locaties. Zo heeft hij nu al gepland om komend jaar naar spookstad Pripyat, Oekraïne te gaan.

Exposure: Anthony Donner

Fotograaf Anthony Donner heeft als doel zijn kijkers steeds te verrassen. Dit door middel van licht, composities en de houding van het model. In zijn opdrachtwerk zijn de beelden statisch, terwijl ze in zijn vrije werk vooral spontaan zijn.

Exposure: Karim Sahmi

De jonge verkoopmedewerker Karim Sahmi stapte voorzichtig in de wereld van de fotografie. In een jaar tijd ontwikkelde hij zich van twijfelachtige natuurfotograaf tot portretfotograaf, die spanning en het onbekende met behulp van flitsers steeds weer opzoekt.

Exposure: Evelien Oerlemans

Stuur jij de winnende foto in naar onze lezersgallery? Dan win je naast een mooie prijs ook een plekje in onze exposure-rubriek. Deze week gaat de eer naar Evelien Oerlemans. Vorige week won ze met een foto uit haar '52 weken'-project.

Exposure: Patrick Stroobach

Stuur jij de winnende foto in voor onze lezersgallery? Dan win je naast een mooie prijs ook een plekje in onze exposure-rubriek. Deze week ging de eer naar Patrick Stroobach, de winnaar van vorige week. Voor hem maakt eenvoud de foto.

Pagina's

Fotowedstrijden

Facebook

Nieuwste artikelen