U bent hier

Subscribe to RSS - Gear & Gadgets

Teaser voor Olympus OM-D E-M5 II

Olympus heeft een video op YouTube geplaatst waarin gehint wordt naar een nieuwe camera, die in februari zal verschijnen. Hoewel Olympus nog geheimzinnig doet over wat er gaat komen, weten we dankzij uitgelekte foto's al dat het gaat om de OM-D E-M5 II.

Benro introduceert lijn compacte statiefkits

Benro introduceert een nieuwe lijn compacte statiefkits. De iTrip IT25, iFoto IF28 en AllFoto AF28 worden allemaal inclusief balhoofd geleverd. De IT25- en IF28-statieven zijn gericht op de reislustige fotograaf: ze zijn redelijk licht en compact op te vouwen. Twee van de drie kunnen fungeren als monopod.

Patent toont 9-30mm f/1.8-2.8 voor Nikon 1-serie

Een patent van Nikon toont een 9-30mm f/1.8-2.8-objectief voor camera's met 1-inchsensor. Afgaande op de brandpuntafstanden en het grote diafragma lijkt het dat Nikon aan een lichtsterk alternatief voor de kitlens werkt.

Panasonic verbetert beeldstabilisatie 35-100mm f/2.8

Panasonic heeft een firmware-update uitgebracht voor het Lumix G X Vario 35-100mm f/2.8 OIS-objectief. De update moet voor betere beeldstabilisatie zorgen bij het filmen in combinatie met de Panasonic GH3 en GH4.

Tokina publiceert testfoto's AT-X 11-20mm f/2.8 PRO DX

Tokina heeft twee fotografen op pad gestuurd met de nieuwe AT-X 11-20mm f/2.8 PRO DX. Hun resultaten, geschoten met de Canon EOS 70D en Nikon D7100 zijn te bekijken op de website van de fabrikant. Het objectief wordt in februari in de winkels verwacht.

Enorme firmware-update voor Samsung NX1 op komst

Samsung komt eind januari met een indrukwekkende firmware-update voor het nieuwe topmodel: de NX1. Firmwareversie 1.2 voegt tal van verbeteringen toe. Met name filmmakers profiteren van de nieuwe functies.

Eerste testresultaten Samyang 135mm f/2.0 ED UMC indrukwekkend

Het Koreaanse Gear for Image heeft de nieuwe Samyang 135mm f/2.0 ED UMC uitgebreid getest. In een een-op-eenstrijd mag de Samyang het opnemen tegen de Canon 135mm f/2.0L USM. De resultaten zijn indrukwekkend.

Patent toont Tamron 14-300mm- en 14-200mm-objectief

Tamron heeft nog niet zo lang de 16-300mm voor aps-c-camera's in het assortiment. Nu zien we een nieuw patent voorbij komen voor twee Tamron-superzoomobjectieven. In het patent worden een 14-200mm f/3.5-6.3 VC en een 14-300mm-variant omschreven.

DxO Mark vergelijkt Sony A7 II met A7S en A7R

DxO Mark heeft de sensor van de recent uitgebrachte Sony A7 II grondig getest. Is er een verschil met zijn voorganger, de A7? En hoe verhoudt de spiegelloze fullframe zich tot zijn broertjes, de A7S en A7R? Tijd voor een vergelijking tussen de verschillende modellen aan de hand van de metingen.

Reparaties Nikon D750 met flare-probleem van start

Eigenaren van de Nikon D750 met het inmiddels bekende 'flare'-probleem kunnen hun camera laten repareren bij Nikon-servicecenters. Via het serienummer van je D750 kun je nagaan of je exemplaar getroffen is. Nikon verstrekt in dat geval instructies voor het aanvragen van een kosteloze reparatie.

Pagina's

Reacties

Florencio: Could I take your name and number, please?...

pavandenbos: Top Heads verwijst naar de naam van de winkel....

Ray Ban Online Outlet: This makes me somewhat upset. Im not pointing...

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook