U bent hier

Subscribe to RSS - Gear & Gadgets

'Fujifilm komt met X-T10, goedkopere versie van X-T1'

Volgens Fujirumors is er een Fujifilm X-T10 op komst. Het zou gaan om een goedkopere variant op de X-T1. Waarschijnlijk krijgt de X-T10 dezelfde sensor als het topmodel, maar een kleinere zoeker en geen afdichtingen tegen stof en vocht.

Firmware 3.0 voor Olympus OM-D E-M1 beschikbaar

Olympus kondigde begin februari een firmware-update aan voor het topmodel: de OM-D E-M1. De update maakt de camera onder andere sneller: je kunt voortaan met 9 beelden per seconden fotograferen, met behoud van continu-autofocus.

Komt Sony's goedkope fullframe-camera in april?

Er gaan al een tijdje geruchten over de komst van een goedkope Sony-camera met E-vatting en fullframe-sensor. SonyAlphaRumors heeft opgevangen dat het toestel mogelijk in april 2015 gelanceerd wordt.

Leica presenteert speciale edities M-P Typ 240

Speciale uitvoeringen van Leica camera's zien we vaker voorbij komen. Van elk klassiek model is minstens één speciale, gelimiteerde oplage gemaakt, meestal meer. Van de M-P (Typ 240) was dit nog niet het geval, maar daar komt nu verandering in.

Digitale meetzoekercamera Konost FF zoekt investeerders

De jonge startup Konost werkt aan digitale meetzoekercamera's. Het prototype van de Konost FF maakt gebruik van de Leica M-vatting, heeft een minimum aan knoppen en werkt alleen met handmatige scherpstelling. Het bedrijf is op zoek naar investeerders.

Preview: Panasonic H-HS030 en H-HS043

Panasonic introduceert twee objectieven voor micro four thirds-sensoren. De H-HS030 is een 30mm f/2.8 macro-objectief en de H-HS043 is een 42,5mm f/1.7 portretobjectief. De objectieven worden toegevoegd aan het Lumix G-assortiment van de fabrikant.

Geruchten rond specs Canon EOS 5D Mark IV

De Canon EOS 5DS en 5DS R zijn net gepresenteerd en de nieuwe geruchten liggen alweer klaar. Dit keer gaat het om specificaties van een camera die de opvolger van de EOS 5D Mark III zou kunnen zijn. Het mysterieuze toestel heeft een 18-megapixelsensor en filmt in 4k.

Canon-patent toont nieuw EF 300mm f/4L IS-objectief

Een vrijgegeven patent van Canon laat een 300mm f/4L IS-objectief zien. Het zou kunnen betekenen dat de fabrikant werkt aan een opvolger van het huidige EF 300mm f/4L IS USM, dat al sinds 1997 op de markt is.

'Nikon D7200 wordt voor 13 maart aangekondigd'

Volgens NikonRumors is de Nikon D7200 op komst. De geruchtensite zegt er zeker van te zijn dat de opvolger van de D7100 voor 13 maart aangekondigd wordt. Er is nog geen zekerheid over de specificaties, maar aan geruchten geen gebrek.

Olympus: 'High Res Shot in de toekomst mogelijk zonder statief'

Setsuya Kataoka, hoofd van product- en marketingplanning bij Olympus, stelt dat het in de toekomst mogelijk moet zijn om de High Res Shot-functie te gebruiken zonder statief. Bij de OM-D E-M5 II is dat nog nodig. Olympus wil dit oplossen door de snelheid van het systeem te verhogen.

Pagina's

Reacties

FreeDiscounts: [size=24][b]Minimuffs Discount Pay by Minute[/b...

FreeDiscounts: [size=24][b]Gayarabclub Maestro[/b][/size] ...

FreeDiscounts: [size=24][b]IFriends Hottest Cams - Pay with...

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook