U bent hier

Subscribe to RSS - Gear & Gadgets

Dit weekend 10% korting op occasions bij Foka

Camera-apparatuur is al duur genoeg, zeker als je voor kwaliteit gaat! Daarom kan het handig zijn om even te kijken wat er allemaal tweedehands te krijgen is. Foka levert een hele selectie occasions, waarbij je voor een scherpe prijs uitstekende apparatuur kunt kopen. Dit weekend doet Foka daar nog een schepje bovenop en krijg je 10% korting op alle occasions.

Seagate Personal Cloud

Opslag in de cloud is nauwelijks meer weg te denken. Ook veel fotografen gebruiken diensten als Dropbox en Google Drive om hun werk altijd beschikbaar te hebben. Je geeft je foto's hiermee echter wel voor een groot gedeelte uit handen en de opslagruimte is beperkt. Wil je wel de voordelen van de cloud, maar niet de beperkingen? Dan biedt de Seagate Personal Cloud uitkomst.

Succesvolle Hansnap Kickstarter campagne – Stabilisatie voor smartphones

Het lijkt simpel, maar je moet er maar op komen: de Hansnap mount. Hiermee kun je de telefoon handsfree gebruiken en worden de beelden die je maakt optisch gestabiliseerd. De Hansnap kickstarter campagne heeft zijn doel bereikt en blijkt een groot succes te zijn.

Zeiss Otus 1.4/28 prijs bekend

Zeiss komt in het tweede kwartaal van 2016 met de de Otus 1.4/28, een lichtsterke groothoekprime voor spiegelreflexcamera's. De dure Otus-lijn staat bekend om de uitzonderlijk goede prestaties en Zeiss belooft dan ook topkwaliteit. Inmiddels heeft B&H Photo Video het objectief in haar webshop gezet en daarmee de prijs bekendgemaakt.

De beste Black Friday 2015 camera deals – Tot 85% korting

Het is weer Black Friday in de Verenigde Staten. Er zijn daarom zoals gebruikelijk weer wat extreme deals te vinden, die alleen vandaag of de komende dagen gelden. Langzaam komt dit concept overwaaien naar Nederland, waarbij we ook al kunnen profiteren van digitale deals, of onze eigen winkels die meedoen. Wij hebben de beste Black Friday 2015 camera deals op een rijtje gezet.

'Canon 5D Mark IV krijgt geen 4K – Wel meer megapixels dan 1D X II'

De nog aan te kondigen Canon 5D Mark IV krijgt volgens de laatste geruchten geen 4K-videofunctionaliteit. Wel gaan er sterke geruchten dat de opvolger van de Canon 5D Mark III meer megapixels zal hebben dan de toekomstige Canon 1D X II.

Nikon D4S en D750 krijgen ondersteuning voor hdmi-recorders

Nikon brengt updates uit voor de D4S en D750. Beide toestellen krijgen extra opties bij het gebruik van een externe recorder, daarnaast worden er flink wat bugfixes uitgevoerd. Vooral de D750 wordt aangepakt, al gaat het vooral om problemen die in zeldzame omstandigheden voorkomen.

Nikon Nederland verkoopt refurbished producten

In Amerika is het al jaren gebruikelijk om 'refurbished' producten tegen een lagere prijs aan te bieden. De Refurbished-handel lijkt nu ook naar Europa te komen. Nikon Nederland biedt refurbished producten op de eigen site aan.

Olympus OM-D E-M1 en E-M5 II firmware-update beschikbaar

Vandaag zijn de nieuwe Olympus OM-D E-M1- en E-M5 II firmware-updates beschikbaar. De E-M1 krijgt de meeste verbeteringen, waaronder in-camera focus stacking, een volledig stille fotomodus, en geavanceerde filmmogelijkheden, terwijl de E-M5 II onder meer een vlak kleurenprofiel voor filmen krijgt.

Mogelijk nieuwe Canon 1D X II details bekend

Er zijn mogelijk weer wat nieuwe geruchten over de Canon 1D X II, het nieuwste vlaggenschip van Canon, dat waarschijnlijk binnen afzienbare tijd wordt aangekondigd. Volgens de nieuwe Canon 1D X II details zou de camera onder andere beschikken over meer dan tachtig autofocuspunten, Dual CFast en een iets groter LCD-scherm dan de voorganger.

Pagina's

Fotowedstrijden

Facebook