U bent hier

Subscribe to RSS - Nieuws

Vacature: redacteur (fulltime, 40 uur)

Wij gaan ons team versterken. Weet jij alles van camera's, objectieven en alles wat raakvlak heeft met fotografie? Dan zoeken we jou. Als redacteur maak je content voor onze magazines en websites en denk je actief mee met het verbeteren van onze producties.

DxO test Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art (Canon)

DxO heeft de Canon-versie van de Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art getest. Het objectief scoort 35 punten in combinatie met de EOS 5D Mark III en komt daarmee erg dicht in de buurt van de Zeiss Otus 55mm f/1.4, die 38 punten scoort.

Nikon repareert of vervangt D600's met stofproblemen

Aan het stofdebakel omtrent de Nikon D600 is definitief een einde gekomen. Nikon heeft besloten om de camera van klanten die aanhoudende problemen ondervinden te repareren of desnoods onderdelen of de hele camera te vervangen.

Spotlight - Weekwinnaar #16-2014

Iedere week kiezen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery en roepen we de maker uit tot weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vandaag geven we de laatste prijs van Webprint.nl weg!

Atomos Shogun: 4K hdmi-recorder voor GH4 en A7S

Atomos heeft op de NAB-beurs in Las Vegas de Shogun aangekondigd. De hdmi-recorder met ingebouwd 7-inchbeeldscherm is in staat om via de hdmi-poort een 4K-signaal op te nemen. Ideaal om te gebruiken in combinatie met de Panasonic GH4 of Sony A7S.

Koen Hauser is tweede Fotograaf des Vaderlands

Fotoweek benoemt Koen Hauser (1972) tot tweede Fotograaf des Vaderlands als opvolger van Ilvy Njiokiktjien. In Hauser ziet Stichting Fotoweek een fotograaf die als geen ander autonoom werk en commerciële fotografie met elkaar weet te combineren.

Tamron introduceert 16-300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD Macro

Begin februari kondigde Tamron de ontwikkeling van de 16-300mm f/3.5-6.3 VC PZD Macro aan. Nu introduceert de objectievenfabrikant het objectief officieel en zijn de laatste details bekendgemaakt. Ook geeft Tamron een adviesprijs in dollars, een euroadviesprijs is nog niet bekend.

Sigma's Hazenpad 2014: vind een objectief op tweede paasdag!

Kans maken op een gloednieuw Sigma-objectief? Sigma Benelux organiseert op tweede paasdag een actie waarbij je er een kunt winnen. In vijf grote steden in Nederland en België verstopt Sigma eieren met daarin een unieke code. Er zijn tien prijzen, waarvan twee hoofdprijzen.

Accessoires voor Fujifilm X-T1, 1,4x-converter voor X100(S)

Wie zich gelimiteerd voelt door het 23mm-objectief (35mm equivalent) van de Fuijfilm X100(S) kon al bij Fujifilm terecht voor een groothoekadapter, daar komt nu een teleconverter bij. Daarnaast komt de fabrikant met accessoires voor de Fujifilm X-T1.

Sigma usb-dock nu ook voor Sony en Pentax, 18-35mm f/1.8 onderweg?

Sigma heeft aangekondigd dat het usb-dock, die momenteel alleen beschikbaar is met Canon-, Nikon- en Sigma-vatting op korte termijn ook met Sony- en Pentax-vatting beschikbaar komt. Dat schept de verwachting dat ook de 18-35mm f/1.8 voor Sony en Pentax niet lang op zich laat wachten.

Pagina's

Reacties

willemkeller: De Hef in Rotterdam

willemkeller: De Hef in Rotterdam

willemkeller: gemaakt in de koopgoot Rotterdam

Poll

De Nikon Df is...

tweets

Fotowedstrijden

Facebook