U bent hier

Subscribe to RSS - Nieuws

DIGIFOTO Masterclass 1.2015 - Nu in de kiosk

De eerste editie van het jaar ligt in de kiosk! DIGIFOTO Masterclass 1.2015 staat vol met verhalen en prachtige foto's van topfotografen. Daarnaast voelen we de nieuwste camera's en objectieven zoals de Samsung NX1, Sony A7 II en Tamron 15-30mm f/2.8 VC aan de tand.

FotoFestival Naarden 2015 in het teken van water

Tijdens het FotoFestival Naarden 2015 laten onder andere Jimmy Nelson, Frans Lanting en Kadir van Lohuizen hun werk zien. Op tien verschillende locaties in de stad wordt het thema water vanuit een fotografische hoek benaderd. Het festival begint op 14 mei en duurt tot en met 21 juni.

Spotlight - Weekwinnaar #13-2015

Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang geven we een Joby GripTight GorillaPod Video weg!

Fotowedstrijd: Scherptediepte

Ben jij in staat om net dat ene essentiële detail te benadrukken waardoor de toeschouwer niet meer om je foto heen kan? Ben jij heer en meester over de focusring? Laat het ons zien in deze fotowedstrijd met het thema scherptediepte. De hoofdprijs bestaat uit de Samyang 135mm f/2.0 ED UMC!

Presentatie Canon 4K-filmcamera met 1-inchsensor uitgelekt

Hideki Ozawa, directeur van Canon China, presenteerde 25 maart 2015 een nieuwe 4K-filmcamera. Photorumors kreeg foto's in handen van het evenement. De camera lijkt over een 1-inchsensor en ingebouwd 24-240mm f/2.8-5.6-zoomobjectief te beschikken.

Vacature: Redacteur DIGIFOTO

Voor ons platform DIGIFOTO gaan wij per direct ons team versterken met een aantal redacteuren. Heb jij interesse in fotografie en een technische basiskennis op het gebied van camera's, objectieven en alles wat raakvlak heeft met fotografie? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Winnaars eerste Nikon European Film Festival bekendgemaakt

De winnaars van de eerste editie van het Nikon European Film Festival zijn bekendgemaakt. 'Voiceless – Stop the Bullies' van Jagjeet Singh uit het Verenigd Koninkrijk is Grand Prix-winnaar. Hij wint onder andere een Nikon D810-filmkit.

Momo Okabe wint Foam Paul Huf Award 2015

Een internationale jury heeft Momo Okabe (1981, Japan) gekozen als winnaar van de Foam Paul Huf Award 2015. Okabe won de prijs voor haar projecten Dildo en Bible over haar relatie met twee van haar transgender geliefden, die ze volgt tijdens hun periode van transformatie.

Uitslag Fotowedstrijd 'Nachtfotografie'

De afgelopen winter stuurden we jullie het duister in voor de fotowedstrijd met het thema 'Nachtfotografie'. We ontvingen ruim 900 inzendingen en nu we de donkere dagen achter ons hebben gelaten, is het hoog tijd om de drie winnaars bekend te maken!

Dubbeltentoonstelling Anton Corbijn vanwege succes ook op vrijdagavonden geopend

Op 21 maart werd in het Fotomuseum en Gemeentemuseum Den Haag de grote dubbeltentoonstelling van Anton Corbijn geopend. De bezoekers stromen in zulke grote getale toe, dat is besloten de musea ook op vrijdagavonden open te stellen tot 21 uur.

Pagina's

Reacties

Wim Buys: Ga me nog even verduidelijken, het is allemaal...

Richshee: De dag van hun leven

Sarcastorealist: Hoezo fotografische techniek? Louter een...

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook