U bent hier

Subscribe to RSS - Nieuws

DIGIFOTO Pro 4.2015 - Nu in de kiosk

DIGIFOTO Pro 4.2015 ligt nu in de winkel! Deze editie van DIGIFOTO Pro staat in het teken van de DIGIFOTO Pro awards, waarin we de beste producten van 2015 bespreken. Ook interviewden we dansfotograaf Little Shao, documentairefotografe Ilvy Njiokiktijen, hebben we een preview van de Leica SL Typ 601 en is de Sony A7S II uitgebreid getest.

Dit weekend 10% korting op occasions bij Foka

Camera-apparatuur is al duur genoeg, zeker als je voor kwaliteit gaat! Daarom kan het handig zijn om even te kijken wat er allemaal tweedehands te krijgen is. Foka levert een hele selectie occasions, waarbij je voor een scherpe prijs uitstekende apparatuur kunt kopen. Dit weekend doet Foka daar nog een schepje bovenop en krijg je 10% korting op alle occasions.

Spotlight - Weekwinnaar #48-2015

Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. De komende vijf weekwinnaars krijgen 1TB opslagruimte bij TransIP Stack voor onbepaalde tijd.

Review: Mentter HD-ND - Variabel grijsfilter van hoge kwaliteit

Mentter maakt kwalitatief hoogstaande filters die de strijd over het algemeen prima aankunnen met hun duurdere alternatieven van bijvoorbeeld B+W. De Mentter HD-ND is een variabel nd-filter met een bereik van twee tot tien stops en biedt daarmee veel flexibiliteit ten opzichte van losse nd-filters. Hoe de filter presteert lees je in deze Mentter HD-ND review.

Seagate Personal Cloud

Opslag in de cloud is nauwelijks meer weg te denken. Ook veel fotografen gebruiken diensten als Dropbox en Google Drive om hun werk altijd beschikbaar te hebben. Je geeft je foto's hiermee echter wel voor een groot gedeelte uit handen en de opslagruimte is beperkt. Wil je wel de voordelen van de cloud, maar niet de beperkingen? Dan biedt de Seagate Personal Cloud uitkomst.

Je latrelatie delen met foto's – een kunstproject in twee werelden

Een latrelatie is niet makkelijk, zeker niet als er ook nog een flink tijdsverschil tussen zit. Dat snappen Danbi Shin en Li Seok, een Zuid Koreaans koppel, maar al te goed. Danbi woont in New York, Li in Seoul. Door het fotoproject 'Half and Half' te starten, blijven ze voor hun gevoel toch nog dicht bij elkaar.

Succesvolle Hansnap Kickstarter campagne – Stabilisatie voor smartphones

Het lijkt simpel, maar je moet er maar op komen: de Hansnap mount. Hiermee kun je de telefoon handsfree gebruiken en worden de beelden die je maakt optisch gestabiliseerd. De Hansnap kickstarter campagne heeft zijn doel bereikt en blijkt een groot succes te zijn.

Zeiss Otus 1.4/28 prijs bekend

Zeiss komt in het tweede kwartaal van 2016 met de de Otus 1.4/28, een lichtsterke groothoekprime voor spiegelreflexcamera's. De dure Otus-lijn staat bekend om de uitzonderlijk goede prestaties en Zeiss belooft dan ook topkwaliteit. Inmiddels heeft B&H Photo Video het objectief in haar webshop gezet en daarmee de prijs bekendgemaakt.

De beste Black Friday 2015 camera deals – Tot 85% korting

Het is weer Black Friday in de Verenigde Staten. Er zijn daarom zoals gebruikelijk weer wat extreme deals te vinden, die alleen vandaag of de komende dagen gelden. Langzaam komt dit concept overwaaien naar Nederland, waarbij we ook al kunnen profiteren van digitale deals, of onze eigen winkels die meedoen. Wij hebben de beste Black Friday 2015 camera deals op een rijtje gezet.

Red Bull Illume Image Quest 2016 – Grootse fotowedstrijd

De Red Bull Illume Image Quest 2016 gaat binnenkort van start. Het is de grootste fotowedstrijd die zich toespitst op sport- , avontuur- en actiefotografie. Inmiddels is de wedstrijd toe aan zijn vierde editie, waarbij er naar verwachting meer dan 28.000 foto's van 6,500 fotografen zullen meedoen. Wij zetten een aantal Red Bull Illume Image Quest 2016 details voor je op een rijtje.

Pagina's

Fotowedstrijden

Facebook