U bent hier

Subscribe to RSS - Nieuws

Spotlight - Weekwinnaar #41-2015

Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang is de prijs een Pixum-tegoedbon ter waarde van 50 euro!

Eyefi introduceert intelligente foto-app

Eyefi, bekend van de geheugenkaarten met wifi-ondersteuning, komt met een flinke update voor haar platform. Het is vanaf nu niet meer nodig om camera-specifieke apps te gebruiken om foto's van wifi-camera's over te zetten naar een computer. De fabrikant komt met een intelligente app die met meer dan vijftig camera's samenwerkt.

Verslag: Masterclass Anton Corbijn

Een Masterclass van Anton Corbijn, daar wilden wij natuurlijk graag bij zijn. Op woensdag 7 oktober organiseerde Nikon een avond die geheel in het teken stond van Corbijn. De topfotograaf gooide zijn hele leven op tafel en wist alle aanwezigen op een interessante, aparte en mooie manier te inspireren!

Adobe presenteert toekomstvisie Creative Cloud

Tijdens Adobe MAX heeft Adobe haar toekomstvisie voor de Creative Cloud gepresenteerd. Hier vallen onder meer nieuwe applicaties, Touch in desktop tools en video assets in Adobe Stock onder.

Expositie ‘Curves’ van Carli Hermès deze maand te zien

De Nederlandse topfotograaf Carli Hermès heeft deze maand een solo-expositie in de Rademakers Gallery. In de serie die tentoon wordt gesteld, genaamd ‘Curves’, spelen vrouwelijke naaktmodellen de hoofdrol.

Frans Lanting geeft lezing op 11 oktober

Na het grote succes van zijn uitverkochte lezing in januari komt fotograaf Frans Lanting op 11 oktober weer naar Nederland met een nieuw optreden, genaamd 'Wild Journey's'. Lanting zal bij deze lezing aan de hand van zijn beroemdste foto's vertellen over zijn carrière als natuurfotograaf.

Inzendingen Nikon European Film Festival binnenkort open

Van 13 oktober 2015 tot 15 januari 2016 zijn de inzendingen geopend voor het tweede Nikon European Film Festival. Het thema van deze wedstrijd is 'Everyday Moments'. Filmmakers krijgen de mogelijkheid om films van 140 seconden in te zenden. De grote winnaar gaat met een Nikon D810 naar huis.

Spotlight - Weekwinnaar #40-2015

Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen in de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang is de prijs een Pixum-tegoedbon ter waarde van 50 euro!

Nikon lanceert website over astrofotografie

Nikon heeft een nieuwe website gelanceerd voor liefhebbers van astrofotografie. De website, genaamd 'Step into the world of astrophotography with a Nikon camera', geeft advies over apparatuur en bespreekt populaire technieken voor astrofotografie.

Tropenmuseum biedt een wereldwijde blik op de jaren 60

Op 16 oktober opent in het Tropenmuseum in Amsterdam de tentoonstelling The Sixties - A Worldwide Happening. De tentoonstelling biedt een wereldwijde blik op de jaren 60. Een tijdperk waarin globalisering zoals wij die kennen voor het eerst vorm kreeg.

Pagina's

Fotowedstrijden

Facebook