U bent hier

Subscribe to RSS - Nieuws

Fotowedstrijd: Portretfotografie

Met portretfotografie kun je alle kanten op. Niemand is hetzelfde, dus iedere portretfoto is uniek. In deze fotowedstrijd gaan we op zoek naar de beste portretten. De hoofdprijs bestaat uit een Sony A7 inclusief 28-70mm OSS-objectief!

Spotlight - Weekwinnaar #47-2014

Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen voor de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Volgende week geven we voor het laatst twee vrijkaartjes voor 'The Salt of the Earth' weg.

Tot 80 euro cashback bij aanschaf van Pentax K-3, K-50 of K-S1

Koop je tussen 10 november 2014 en 10 januari 2015 een Pentax K-3, K-50 of K-S1, dan kom je in aanmerking voor een cashback. Alle kleuren en modellen doen mee aan de actie. Bij de Pentax K-S1 krijg je naast de cashback ook een gratis wifi sd-geheugenkaart.

Problemen met camera Apple iPhone 6 Plus

Sommige gebruikers van de Apple iPhone 6 Plus hebben problemen met de camera. Video's op YouTube laten zien dat het beeld trilt en er met geen mogelijkheid een scherpe foto of video te maken is.

Fujifilm komt met MCEX-11 en MCEX-16 tussenringen

Fujifilm kondigt twee 'Macro Extention Tubes' aan voor gebruik op de X-camera's met verwisselbare objectieven. De MCEX-11 en MCEX-16 zijn voorzien van elektronische contacten, zodat lichtmeting en autofocus mogelijk blijft.

Google Street View in de woestijn van Abu Dhabi

De auto's van Google Street View leggen wereldwijd het straatbeeld vast, zodat we van achter onze computer ons virtueel door de straten kunnen bewegen. Google beperkt zich echter niet tot straten en heeft nu ook de Lima-woestijn in Abu Dhabi vastgelegd.

Fujifilm X100T nu verkrijgbaar, XF 50-140mm f/2.8 eind november

In september kondigde Fujifilm de X100T aan. Vanaf nu is de camera verkrijgbaar, voor een adviesprijs van 1199 euro. Eind november ligt ook het nieuwe XF 50-140mm f/2.8-objectief in de winkels. De lichtsterke zoom kost 1599 euro.

'Sony A7 II met 5-assige beeldstabilisatie op komst'

Mogelijk kondigt Sony op korte termijn de A7 II aan. Digicame-info.com heeft een lijst met specificaties van het nieuwe toestel gepubliceerd. Het grootste nieuws is de gestabiliseerde sensor. Mogelijk gebruikt Sony hiervoor techniek van Olympus.

Sigma-patent toont ontwerp voor 17-55mm f/2.8 OS

In een patent van Sigma is een lensontwerp te zien voor een 17-55mm f/2.8-objectief met OS-beelstabilisatie. Sigma maakte eerder al een 17-50mm f/2.8 OS-objectief. Mocht het patent werkelijkheid worden, dan verwachten we dat het objectief in de Art-serie verschijnt.

Adobe Lightroom 5.7 en Camera Raw 8.7 beschikbaar

Adobe heeft de definitieve versie van Camera Raw 8.7 en Lightroom 5.7 beschikbaar gesteld. De updates brengen ondersteuning voor tal van nieuwe camera's en een waslijst aan nieuwe correctieprofielen voor objectieven. Ook zijn er bugs opgelost en nieuwe functies toegevoegd.

Pagina's

Reacties

Ardaskar: Heel bijzonder mooi

chris schults: Bij corel zelf ultimate voor 63 euro incl. Dvd...

LVdeZeeuw: Dank je wel!

Poll

Hoe vaak laat jij een foto afdrukken?

Fotowedstrijden

Facebook