U bent hier

Subscribe to RSS - Nieuws

Spotlight - Weekwinnaar #44-2014

Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen voor de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang geven we twee vrijkaartjes voor 'The Salt of the Earth' weg.

Firmware-update voor Sigma 120-300mm f/2.8 DG OS HSM S

Sigma geeft de 120-300mm f/2.8 DG OS HSM uit de Sports-serie een firmware-update. Firmware 1.03 optimaliseert het objectief voor gebruik in combinatie met de nieuwe TC-1401 en TC-2001 teleconverters van Sigma.

Brikk maakt 24-karaats gouden Nikon Df

De Nikon Df heeft van zichzelf al een opvallend retro-uiterlijk. Is dat je nog niet bijzonder genoeg, dan kun terecht bij Brikk. Het bedrijf dat onder andere gouden iPhones en iPads verkoopt, heeft nu ook een 24-karaats Nikon Df in het assortiment.

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: twee vrijkaartjes voor 'The Salt of the Earth'

Iedere vrijdag benoemen we onze favoriete foto uit de lezersgallery tot weekwinnaar. Voor de fotograaf hebben we een leuke prijs in petto. Vijf weken lang bestaat de prijs uit twee vrijkaartjes voor de film 'The Salt of the Earth', over fotograaf Sebastião Salgado.

Sony maakt snellere XQD-geheugenkaarten, ondersteuning in Nikon D4S

Sony heeft een nieuwe serie XQD-geheugenkaarten uitgebracht. De kaarten in de G Series halen leessnelheden tot 400MB/s en schrijfsnelheden tot 350MB/s. Nikon kondigt aan dat de D4S de snellere kaarten ondersteunt, waardoor er meer raw-bestanden in de buffer passen.

Preview: HD Pentax-DA 16-85mm f/3.5-5.6 ED DC WR

Ricoh Imaging introduceert een nieuw zoomobjectief voor Pentax-aps-c-camera's. De 16-85mm f/3.5-5.6 is opgebouwd uit 16 elementen in 12 groepen, de behuizing is afgedicht tegen stof en vocht. Vanaf november ligt het objectief in de winkels.

Digitale Zeiss Ikon op komst?

Mogelijk verschijnt er dit jaar nog een digitale variant van de Zeiss Ikon: een analoge meetzoekercamera met Leica M-vatting, die tot 2012 werd geproduceerd. Volgens het gerucht gaat Sony de camera maken voor Zeiss.

MagMod introduceert nieuwe producten op Kickstarter

Vorig jaar introduceerde MagMod op Kickstarter hun eerste flitsaccessoires. Het project was een hit en MagMod werd met open armen ontvangen door fotografen over de hele wereld. Nu komt het bedrijf met twee nieuwe producten, MagBounce en MagSphere, wederom op Kickstarter.

50 euro cashback op Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD Macro

Koop je tussen 25 oktober 2014 en 15 januari 2015 de Tamron 16-300mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD Macro, dan kom je in aanmerking voor een cashback van 50 euro. Je kunt tot uiterlijk 1 februari 2015 je cashback claimen.

DxO Mark test sensor Canon PowerShot G7 X

Op de Photokina introduceerde Canon de PowerShot G7 X, een compactcamera met grote 1-inchsensor en 24-100mm f/1.8-2.8-objectief. DxO Mark heeft de testresultaten van de 20,2-megapixel bsi-cmos gepubliceerd.

Pagina's

Reacties

Alison: How did you mount them? Why type of bracket...

venomi01: Canon camera's en dan o.a. de Nikkor (Nikon)...

Raisa: Geen gezicht! Ziet er heel goedkoop uit!

Poll

Hoe vaak laat jij een foto afdrukken?

Fotowedstrijden

Facebook

Nieuwste artikelen