DIGIFOTO Pro - Nieuws

U bent hier

Subscribe to RSS - Nieuws

Workshop Studiofotografie en Masterclass Portretfotografie met Brendan de Clercq

DIGIFOTO Pro organiseert in samenwerking met topfotograaf Brendan de Clercq een aantal exclusieve workshops en masterclasses. Meld je aan voor de Workshop Studiofotografie op zaterdag 13 september, of de Masterclass Portretfotografie op zondag 28 september.

Samyang 50mm f/1.4 AS UMC testfoto's en video

Samyang heeft een aantal testfoto's gepubliceerd die zijn geschoten met de nieuwe 50mm f/1.4 AS UMC. Ook is er een video te zien, gemaakt met de 50mm T1.5-variant op een Blackmagic Cinema Camera.

Sony ILCE-QX1 op komst: cameramodule met E-vatting

In 2013 introduceerde Sony de Cyber-shot QX10 en QX100: cameramodules die je met je smartphone kunt bedienen. Binnenkort komt er een uitbreiding in de QX-lijn: de ILCE-QX1 met verwisselbare objectieven en E-vatting.

Benro introduceert nieuwe Falcon-tassen en Lens Replacements Foots

FotoVideoRetail zal komend weekend tijdens de Dutch Bird Fair de nieuwe Benro Falcon-tassen introduceren. De stevige fototassen zijn specifiek ontworpen zijn voor grote teleobjectieven in combinatie met body.

Spotlight - Weekwinnaar #34-2014

Aan het einde van de week kiezen we uit de inzendingen voor de Lezersgallery onze favoriete plaat. We roepen de maker uit tot weekwinnaar en belonen deze met een leuke prijs. Vijf weken lang is dat een waardebon van 20 euro te besteden bij ScanCorner!

'Leica komt met M-camera zonder scherm'

Volgens LeicaRumors presenteert Leica op de Photokina een digitale meetzoeker zonder scherm. In plaats van een lcd zal op de achterkant van de behuizing een grote knop te vinden zijn voor het instellen van de iso-waarde.

Preview: Sony A5100

Sony introduceert de A5100. De compacte systeemcamera krijgt dezelfde 24,3-megapixelsensor met 179 fasedetectiefocuspunten als de duurdere A6000. Het 3-inch touchscreen is 180 graden te kantelen.

Meer foto's en specificaties van Pentax K-S1

Digicame-info heeft meer foto's en specificaties van de Pentax K-S1 gepubliceerd. De dslr met opvallende led-lampjes krijgt een gestabiliseerde 20-megapixelsensor met iso-bereik van 100 tot 51.200.

Productfoto's Fujifilm X30 uitgelekt

Er zijn twee productfoto's van de Fujifilm X30 uitgelekt. Op de foto's is te zien dat de compactcamera een elektronische zoeker krijgt. Het objectief is gelijk aan de X20, dat wijst erop dat de nieuwe camera weer een 2/3-inchsensor krijgt.

Nikon komt met oplossing voor 'heldere vlekken' bij D810

Een aantal gebruikers van de nieuwe Nikon D810 heeft opgemerkt dat bij een specifieke instelling en gebruik van lange sluitertijden er heldere vlekken zichtbaar zijn in de foto's. Nikon erkent het probleem en komt met een oplossing.

Pagina's

Reacties

TommyD: Met een Samsung Galaxy S4 genomen op 23 juni...

TommyD: Met een Samsung Galaxy S4 genomen op 23 juni...

Loore Van Laethem: This picture was taken at the Copacabana in Rio...

Poll

Hoe vaak laat jij een foto afdrukken?

tweets

Fotowedstrijden

Facebook

Nieuwste artikelen