U bent hier

Subscribe to RSS - Previews

Preview: Olympus Stylus SH-2

Olympus introduceert de Stylus SH-2. Net als zijn voorganger beschikt de compactcamera met retro-uiterlijk over een 16-megapixelsensor met vijf-assige beeldstabilisatie en 24x optische zoom. Nieuw is de mogelijkheid om in raw te fotograferen.

Hands-On Preview: Nikon D7200

Nikon introduceert de D7200. De behuizing is gelijk aan zijn voorganger, de D7100, maar het nieuwe aps-c-topmodel krijgt onder andere een grotere buffer en verbeterde autofocus. Ook is de camera voorzien van wifi en nfc. Vanaf 19 maart is de dslr beschikbaar, voor een adviesprijs van 1199 euro.

Preview: Tokina AT-X 24-70mm f/2.8 PRO FX

Tokina kondigt een lichtsterke standaardzoom voor fullframe-camera's aan. Op de Photokina in 2014 zagen we al een prototype van de AT-X 24-70mm f/2.8 PRO FX, nu zijn alle specificaties bekendgemaakt.

Preview: Pentax K-S2, weerbestendig, zonder lampjes

Ricoh Imaging introduceert de Pentax K-S2, een kleine spiegelreflexcamera met 20-megapixelsensor. De K-S2 komt in een robuuste, weerbestendige behuizing. Zoals de K-S1 komt de K-S2 in verschillende kleurcombinaties. Ook biedt de camera nfc- en wifi-verbindingen, een primeur in de K-serie.

Preview: Sigma 24mm f/1.4 DG HSM Art

Er werd al langer over gesproken en nu is het eindelijk officieel. Sigma breidt de Art-serie uit met de 24mm f/1.4 DG HSM. Het lichtsterke groothoekobjectief is geschikt voor fullframe-sensoren. Sigma belooft uitstekende optische prestaties.

Preview: Nikon D810A voor astrofotografie

Nikon voorziet de D810A van een aangepast infraroodfilter, waarmee de ware kleuren van sterrennevels en gaswolken kunnen worden vastgelegd. Ook krijgt de nieuwe variant op de D810 een aantal functies die astrofotografie makkelijker moet maken.

Preview: Sigma dp0 Quattro met 14mm f/4-objectief

Sigma kondigt een nieuw model in de Quattro-serie aan. De dp0 is voorzien van een 14mm f/4-groothoekobjectief, dat een kleinbeeldequivalent van 21mm oplevert. De fabrikant belooft uitstekende optische prestaties.

Hands-On Preview: Canon EOS M3

Het regent introducties deze week. Naast het megapixelgeweld van de Canon 5DS en 5DS R komt Canon met de EOS M3, een spiegelloos model met een 24,2-megapixelsensor. Canon deed de M3 op 6 februari 2015 uit de doeken. Wij waren erbij en mochten even met de camera spelen.

Preview: Canon EOS 750D en 760D met nieuwe sensor

Canon introduceert de EOS 750D en 760D. De twee camera's verschillen vooral aan de buitenkant van elkaar: de 760D heeft de behuizing van de xxD-serie geleend. Beide instapmodellen hebben een nieuwe 24,2-megapixelsensor.

Hands-On Preview: Canon EOS 5DS en 5DS R met 50,6-megapixelsensor

Canon introduceert de EOS 5DS en 5DS R. Beide camera's zijn voorzien van een 50,6-megapixelsensor. Vlak voor de introductie kregen we de kans om de nieuwe megapixelmonsters even aan de tand te voelen en een aantal foto's te maken. Hier lees je onze eerste ervaringen.

Pagina's

Reacties

Ik laat me niet foppen: 1 April is het vandaag.

Matt H. Imaging: 1 April... ;-)

roelj: Mooie beelden! Het laatste shot is Loop Head,...

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook