U bent hier

Subscribe to RSS - Community Stories

Spotlight - Weekwinnaar #30-2014

Iedere vrijdag kiezen we uit de inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vijf weken lang mogen de weekwinnaars kiezen uit twee fotoboeken van Uitgeverij Scriptum.

Spotlight - Weekwinnaar #29-2014

Iedere vrijdag kiezen we uit de inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vijf weken lang mogen de weekwinnaars kiezen uit twee fotoboeken van Uitgeverij Scriptum.

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Fotoboeken van Uitgeverij Scriptum

Iedere vrijdag kiezen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery. De maker bekronen we tot weekwinnaar en belonen we met een mooie prijs. Vijf weken lang hebben de weekwinnaars keuze uit twee fotoboeken van Uitgeverij Scriptum.

Spotlight - Weekwinnaar #28-2014

Iedere vrijdag kiezen we uit de inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vandaag geven we het laatste exemplaar van het nieuwste fotoboek van Steve McCurry weg!

Jeroen Nieuwhuis - Schorem Haarsnijder & Barbier

Reclamefotograaf Jeroen Nieuwhuis (22) begon al op zijn elfde met fotografie, dankzij zijn andere passie: skateboarden. Tegenwoordig werkt hij voor grote merken, maar daarnaast maakt hij ook vrij werk. De fotograaf vertelt over een serie die hij schoot bij Schorem Haarsnijder & Barbier in Rotterdam.

Spotlight - Weekwinnaar #27-2014

Iedere vrijdag kiezen we uit de inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vandaag geven we weer een exemplaar van het nieuwste fotoboek van Steve McCurry weg.

Spotlight - Weekwinnaar #26-2014

Iedere vrijdag kiezen we uit de inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vijf weken lang geven we het nieuwste fotoboek van Steve McCurry weg.

Spotlight - Weekwinnaar #25-2014

Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery. We roepen de maker uit tot weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vijf weken lang geven we het nieuwste fotoboek van Steve McCurry weg.

Spotlight - Weekwinnaar #24-2014

Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery. We roepen de maker uit tot weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vijf weken lang geven we het nieuwste fotoboek van Steve McCurry weg. Vandaag gaat het eerste exemplaar de deur uit.

Spotlight - Weekwinnaar #23-2014

Aan het einde van de week kiezen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery. We roepen de maker uit tot weekwinnaar. De foto zetten we in de schijnwerpers en de fotograaf belonen we met een leuke prijs. De 23e weekwinnaar wint met een spectaculaire BMX-foto!

Pagina's

Reacties

gamzenoa: Wat kan een zonsondergang toch mooi zijn.

superzappie: Trouw kapel in het Proosdij perk te Meerssen.

Jooshua Franssen: Daar heb je nu dus geen last meer van, alleen...

Poll

De Nikon Df is...

tweets

Fotowedstrijden

Facebook