U bent hier

Subscribe to RSS - Magazine

Gratis DIGIFOTO Pro magazine bij inschrijving nieuwsbrief

Heel veel mensen lezen inmiddels alles digitaal, en dat snappen we bij DIGIFOTO Pro natuurlijk heel goed. Daarom geven we graag digitaal een gratis DIGIFOTO Pro magazine weg bij elke inschrijving op onze nieuwsbrief!

DIGIFOTO Pro 4.2015 - Nu in de kiosk

DIGIFOTO Pro 4.2015 ligt nu in de winkel! Deze editie van DIGIFOTO Pro staat in het teken van de DIGIFOTO Pro awards, waarin we de beste producten van 2015 bespreken. Ook interviewden we dansfotograaf Little Shao, documentairefotografe Ilvy Njiokiktijen, hebben we een preview van de Leica SL Typ 601 en is de Sony A7S II uitgebreid getest.

DIGIFOTO Masterclass 2.2015 - Nu in de kiosk

DIGIFOTO Masterclass 2.2015 ligt in de winkel. Deze editie van Masterclass staat in het teken van de zakelijke kant van fotografie. We laten een aantal experts en fotografen aan het woord. Daarnaast interviewden we verschillende topfotografen, waaronder Janey van Ierland en Ronald Schmets, over hun (recente) fotografieprojecten.

DIGIFOTO Pro 3.2015 - Nu in de kiosk

DIGIFOTO Pro 3.2015 ligt nu in de kiosk. In deze editie gaan we dieper in op het presenteren van je foto's, het gemak van 4K-monitoren en bespreken we de Sony A7R II en Canon EOS 5DS R. Daarnaast voelen we een aantal topfotografen aan de tand en bekijken we een aantal gave fotografieprojecten.

Vacature: DIGIFOTO zoekt versterking

Heb jij het in je om ons fotografieplatform, bestaande uit de magazines DIGIFOTO Pro, digifoto Starter en bijbehorende websites, naar een nog hoger plan te tillen? Wij zijn per direct op zoek naar versterking!

DIGIFOTO Pro 2.2015 - Nu in de kiosk

DIGIFOTO Pro 1.2015 ligt nu in de kiosk. In deze editie staat flitsen in de studio en op locatie centraal. Experts geven uitleg en laten hun lichtopstellingen zien. Daarnaast vind je diverse inspirerende interviews met topfotografen en reviews van de nieuwste camera's en objectieven in dit nummer.

Fotografie-onderzoek 2015 - Doe mee en win!

Bezoek je onze website regelmatig, lees je ons tijdschrift of doe je beide? Wij horen graag wat jij van ons vindt. Wat vind je leuk en wat kan beter? Doe mee met het fotografie-onderzoek en je maakt ook nog eens kans op leuke prijzen!

DIGIFOTO Pro 1.2015 - Nu in de kiosk

DIGIFOTO Pro 1.2015 ligt nu in de kiosk. In deze editie lees je onder andere interviews met diverse professionele actie- en sportfotografen. Uiteraard voelen we ook de nieuwste apparatuur aan de tand, in dit nummer lees je onze reviews van de Nikon D7200, Samsung NX500, OM-D E-M5 Mark II en nog veel meer.

DIGIFOTO Masterclass 1.2015 - Nu in de kiosk

De eerste editie van het jaar ligt in de kiosk! DIGIFOTO Masterclass 1.2015 staat vol met verhalen en prachtige foto's van topfotografen. Daarnaast voelen we de nieuwste camera's en objectieven zoals de Samsung NX1, Sony A7 II en Tamron 15-30mm f/2.8 VC aan de tand.

Stage: DIGIFOTO – Redactie

Studeer je journalistiek of iets soortgelijks en wil je stage lopen bij een van de grootste platformen op gebied van fotografie in Nederland? Wij hebben per direct een stageplek beschikbaar.

Pagina's

Fotowedstrijden

Facebook

Nieuwste artikelen