U bent hier

Subscribe to RSS - Magazine

DIGIFOTO Pro 3.2015 - Nu in de kiosk

DIGIFOTO Pro 3.2015 ligt nu in de kiosk. In deze editie gaan we dieper in op het presenteren van je foto's, het gemak van 4K-monitoren en bespreken we de Sony A7R II en Canon EOS 5DS R. Daarnaast voelen we een aantal topfotografen aan de tand en bekijken we een aantal gave fotografieprojecten.

Vacature: DIGIFOTO zoekt versterking

Heb jij het in je om ons fotografieplatform, bestaande uit de magazines DIGIFOTO Pro, digifoto Starter en bijbehorende websites, naar een nog hoger plan te tillen? Wij zijn per direct op zoek naar versterking!

DIGIFOTO Pro 2.2015 - Nu in de kiosk

DIGIFOTO Pro 1.2015 ligt nu in de kiosk. In deze editie staat flitsen in de studio en op locatie centraal. Experts geven uitleg en laten hun lichtopstellingen zien. Daarnaast vind je diverse inspirerende interviews met topfotografen en reviews van de nieuwste camera's en objectieven in dit nummer.

Fotografie-onderzoek 2015 - Doe mee en win!

Bezoek je onze website regelmatig, lees je ons tijdschrift of doe je beide? Wij horen graag wat jij van ons vindt. Wat vind je leuk en wat kan beter? Doe mee met het fotografie-onderzoek en je maakt ook nog eens kans op leuke prijzen!

DIGIFOTO Pro 1.2015 - Nu in de kiosk

DIGIFOTO Pro 1.2015 ligt nu in de kiosk. In deze editie lees je onder andere interviews met diverse professionele actie- en sportfotografen. Uiteraard voelen we ook de nieuwste apparatuur aan de tand, in dit nummer lees je onze reviews van de Nikon D7200, Samsung NX500, OM-D E-M5 Mark II en nog veel meer.

DIGIFOTO Masterclass 1.2015 - Nu in de kiosk

De eerste editie van het jaar ligt in de kiosk! DIGIFOTO Masterclass 1.2015 staat vol met verhalen en prachtige foto's van topfotografen. Daarnaast voelen we de nieuwste camera's en objectieven zoals de Samsung NX1, Sony A7 II en Tamron 15-30mm f/2.8 VC aan de tand.

Stage: DIGIFOTO – Redactie

Studeer je journalistiek of iets soortgelijks en wil je stage lopen bij een van de grootste platformen op gebied van fotografie in Nederland? Wij hebben per direct een stageplek beschikbaar.

DIGIFOTO Pro 4.2014 - Nu in de kiosk

DIGIFOTO Pro 4.2014 ligt nu in de kiosk. In deze editie lees je uitgebreide reviews van de nieuwste camera's. Daarnaast staat het magazine vol met prachtig werk van inspirerende fotografen, blikken we terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar 2015.

DIGIFOTO Pro 3.2014 - Nu in de kiosk

In deze editie lees je alles over portretobjectieven, een interview met Tour de France-fotograaf Bas Czerwinski en vertelt Ad Nuis over zijn avonturen in Azerbeidzjan. Daarnaast uitgebreide reviews van de Nikon D810, Sigma dp2 Quattro, Canon EF 16-35mm f/4L IS USM en meer.

DIGIFOTO Pro 2.2014 - Nu in de kiosk

In deze editie blikken we terug op iconische foto's van de afgelopen eeuw, lees je interviews met topfotografen zoals Jimmy Nelson, een diepgaand technisch stuk over diffractie, reviews van de nieuwste objectieven en gaan we achter de schermen bij het restauratieatelier in het Nederlands Fotomuseum.

Pagina's

Fotowedstrijden

Facebook