U bent hier

Subscribe to RSS - Magazine

Stage: DIGIFOTO – Redactie

Studeer je journalistiek of iets soortgelijks en wil je stage lopen bij het grootste platform op gebied van fotografie in Nederland? Wij hebben per direct stageplekken beschikbaar.

Vacature: Cameraliefhebber met schrijftalent (fulltime)

Wij gaan per direct ons team versterken. Weet jij alles van camera's, objectieven en alles wat raakvlak heeft met fotografie? Dan zoeken we jou. Als redacteur maak je content voor onze magazines en websites en denk je actief mee met het verbeteren van onze producties.

DIGIFOTO Pro 3.2014 - Nu in de kiosk

In deze editie lees je alles over portretobjectieven, een interview met Tour de France-fotograaf Bas Czerwinski en vertelt Ad Nuis over zijn avonturen in Azerbeidzjan. Daarnaast uitgebreide reviews van de Nikon D810, Sigma dp2 Quattro, Canon EF 16-35mm f/4L IS USM en meer.

DIGIFOTO Pro 2.2014 - Nu in de kiosk

In deze editie blikken we terug op iconische foto's van de afgelopen eeuw, lees je interviews met topfotografen zoals Jimmy Nelson, een diepgaand technisch stuk over diffractie, reviews van de nieuwste objectieven en gaan we achter de schermen bij het restauratieatelier in het Nederlands Fotomuseum.

Nu in de kiosk: DIGIFOTO Masterclass 1.2014

Onze eerste editie van 2014 ligt in de kiosk! De DIGIFOTO Masterclass staat vol met tips van topfotografen, reviews van de nieuwste camera's en objectieven, interviews met bijzondere fotografen en nog veel meer.

DIGIFOTO Pro 4.2013 nu in de kiosk

In DIGIFOTO Pro 4.2013 nemen we een kijkje achter de schermen bij een professionele beeldbewerker, interviewen we Henk Wildschut over zijn project 'Voedsel', spreken we met topfotograaf Steve McCurry en gaan we aan de slag met de Sony A7 en A7R!

DIGIFOTO Masterclass 2.2013 - Nu in de kiosk

Leren van topfotografen staat in de DIGIFOTO Masterclass-edities centraal. In de nieuwste editie lees je alles over straatfotografie, met onder andere het werk van Otto Snoek. Daarnaast gaan we aan de slag in de studio en met de filmfunctie van de fotocamera.

DIGIFOTO Pro 3.2013 - Nu in de kiosk

Bijzondere foto's uit Burundi, Congo en Mozambique, unieke macrofoto's en vliegtuigfotografie tot kunst verheven: DIGIFOTO Pro 3.2013 staat bomvol met interessante fotografie. Uiteraard voelen we ook de nieuwste camera's aan de tand, zoals de Canon EOS 70D.

Lezersonderzoek 2013: Laat je mening horen!

Ons jaarlijkse lezersonderzoek staat weer voor de deur: we willen graag weten wat jij van ons magazine en onze website vindt. Je eerlijke mening is ons heel wat waard! In ruil voor de moeite maak je kans op een aantal mooie prijzen.

DIGIFOTO Pro 2.2013 nu in de kiosk

Een exclusieve kijk achter de schermen bij de Belgische sensorfabrikant CMOSIS, een roadtrip met de nieuwe Leica M, een uitgebreid interview met topfotograaf Carli Hermès en 32 pagina's met álles over landschapsfotografie. Dat en nog veel meer, lees je in DIGIFOTO Pro 2.2013!

Pagina's

Reacties

Mypics: Toeristje kijken. ...

Mypics: Toeristje kijken. ...

MyPixx: Erg mooi!

Poll

Hoe vaak laat jij een foto afdrukken?

Fotowedstrijden

Facebook