U bent hier

Subscribe to RSS - Magazine

DIGIFOTO Masterclass 1.2015 - Nu in de kiosk

De eerste editie van het jaar ligt in de kiosk! DIGIFOTO Masterclass 1.2015 staat vol met verhalen en prachtige foto's van topfotografen. Daarnaast voelen we de nieuwste camera's en objectieven zoals de Samsung NX1, Sony A7 II en Tamron 15-30mm f/2.8 VC aan de tand.

Vacature: Redacteur DIGIFOTO

Voor ons platform DIGIFOTO gaan wij per direct ons team versterken met een aantal redacteuren. Heb jij interesse in fotografie en een technische basiskennis op het gebied van camera's, objectieven en alles wat raakvlak heeft met fotografie? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Stage: DIGIFOTO – Redactie

Studeer je journalistiek of iets soortgelijks en wil je stage lopen bij een van de grootste platformen op gebied van fotografie in Nederland? Wij hebben per direct een stageplek beschikbaar.

DIGIFOTO Pro 4.2014 - Nu in de kiosk

DIGIFOTO Pro 4.2014 ligt nu in de kiosk. In deze editie lees je uitgebreide reviews van de nieuwste camera's. Daarnaast staat het magazine vol met prachtig werk van inspirerende fotografen, blikken we terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar 2015.

Vacature: Cameraliefhebber met schrijftalent (fulltime)

Wij gaan per direct ons team versterken. Weet jij alles van camera's, objectieven en alles wat raakvlak heeft met fotografie? Dan zoeken we jou. Als redacteur maak je content voor onze magazines en websites en denk je actief mee met het verbeteren van onze producties.

DIGIFOTO Pro 3.2014 - Nu in de kiosk

In deze editie lees je alles over portretobjectieven, een interview met Tour de France-fotograaf Bas Czerwinski en vertelt Ad Nuis over zijn avonturen in Azerbeidzjan. Daarnaast uitgebreide reviews van de Nikon D810, Sigma dp2 Quattro, Canon EF 16-35mm f/4L IS USM en meer.

DIGIFOTO Pro 2.2014 - Nu in de kiosk

In deze editie blikken we terug op iconische foto's van de afgelopen eeuw, lees je interviews met topfotografen zoals Jimmy Nelson, een diepgaand technisch stuk over diffractie, reviews van de nieuwste objectieven en gaan we achter de schermen bij het restauratieatelier in het Nederlands Fotomuseum.

Nu in de kiosk: DIGIFOTO Masterclass 1.2014

Onze eerste editie van 2014 ligt in de kiosk! De DIGIFOTO Masterclass staat vol met tips van topfotografen, reviews van de nieuwste camera's en objectieven, interviews met bijzondere fotografen en nog veel meer.

DIGIFOTO Pro 4.2013 nu in de kiosk

In DIGIFOTO Pro 4.2013 nemen we een kijkje achter de schermen bij een professionele beeldbewerker, interviewen we Henk Wildschut over zijn project 'Voedsel', spreken we met topfotograaf Steve McCurry en gaan we aan de slag met de Sony A7 en A7R!

DIGIFOTO Masterclass 2.2013 - Nu in de kiosk

Leren van topfotografen staat in de DIGIFOTO Masterclass-edities centraal. In de nieuwste editie lees je alles over straatfotografie, met onder andere het werk van Otto Snoek. Daarnaast gaan we aan de slag in de studio en met de filmfunctie van de fotocamera.

Pagina's

Reacties

Sarcastorealist: Hoezo fotografische techniek? Louter een...

exit the grey: Prachtig, Jeroen. Kleur, dieptewerking en sfeer...

exit the grey: Prachtige selectie, Kyman Cheng vind ik echt...

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook