U bent hier

Subscribe to RSS - Inspiratie

BredaPhoto-video: Photographer Hal

Op donderdag 11 september startte het fotofestival BredaPhoto. Tijdens het festival verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. Photographer Hal vertelt in deze vijfde aflevering over zijn project.

Impressie: Olympus Photography Playground in Keulen

Tijdens de Photokina geeft Olympus bezoekers de kans een bezoekje te brengen aan de Photography Playground. Op de Playground kun je aan de slag met een Olympus-camera en diverse kunstwerken fotograferen. Wij probeerden het uit.

BredaPhoto-video: Martijn van de Griendt

Tijdens BredaPhoto verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. In deze vierde aflevering is Martijn van de Griendt aan de beurt om over zijn project te vertellen.

BredaPhoto-video: Sven Fritz

Het fotofestival BredaPhoto startte donderdag 11 september. Tijdens het festival verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. In de derde aflevering vertelt Sven Fritz over zijn project.

BredaPhoto-video: Yoichi Nagata

De zesde editie van BredaPhoto is in volle gang. Tijdens het fotofestival verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. In de tweede aflevering vertelt Yoichi Nagata over zijn project.

Interview: Steef Fleur - The Other Seleção

Het WK Voetbal in Brazilië vanuit een andere invalshoek vastleggen. Dat was het doel van de Amsterdamse fotograaf Steef Fleur (1984). Voor haar project 'The Other Seleção' portretteerde ze zeven stereotype Brazilianen in Rio de Janeiro.

BredaPhoto-video: Martha Kamminga

Op 11 september gaat BredaPhoto van start. In aanloop naar en tijdens het fotofestival verschijnen er video's waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. In deze eerste aflevering vertelt Martha Kamminga over haar project.

MustSee: Dreamwalking Barcelona

Dreamwalking Barcelona neemt je mee op een vervreemdende, maar prachtige achterwaartse reis van een jonge vrouw in Spanje. Brandon Li schoot het filmpje op het ‘Festival of Sant Joan’, waar dorpelingen en toeristen samen feesten en vuurwerk afsteken.

MustSee: Parijs door een Pentax 67-middenformaatcamera

In 'Paris Trough Pentax' zie je de stad voorbij komen door de enorme schachtzoeker van de klassieke Pentax 67-middenformaatcamera. Het concept is eenvoudig, maar het resultaat is er niet minder fraai om.

MustSee: Covershoot met Edward Snowden

Het kostte Wired bijna een jaar tijd om een interview te regelen met NSA-klokkenluider Edward Snodwen. Het lukte en het resultaat is nu te lezen. Platon maakte de foto's. Samen met journalist James Bamford vertelt hij over de ontmoeting in Moskou.

Pagina's

Reacties

julian: Aangepast, bedankt!

Michele070: ter info: de M3 was niet Leica's eerste...

rhboks: De mogelijkheid voor 4K is interessant voor de...

Poll

Hoe vaak laat jij een foto afdrukken?

Fotowedstrijden

Facebook