U bent hier

Subscribe to RSS - Inspiratie

Vivian Maier - Street Photographer

Vivian Maier - Street Photographer is een overzichtstentoonstelling van het werk van een vrouwelijke straatfotograaf wier indrukwekkende oeuvre pas tegen het einde van haar leven werd ontdekt en vervolgens direct een wereldwijde sensatie veroorzaakte.

Romi Tweebeeke: Cis & Mien - Bij de Tijd

Van jongs af aan heeft de pas afgestudeerde Romi Tweebeeke (1989) een enorme fascinatie voor ouderen. Voor haar afstudeerproject maakte ze een fotoreportage van de 89-jarige eeneiige Brabantse tweeling Cis en Mien. 'Het fotograferen van deze twee dames ging moeizaam.'

Micky Hoogendijk – 'The Other Side of Fear is Freedom'

Eduard Planting Gallery in Amsterdam presenteert van 10 januari tot en met 7 maart 2015 een expositie van Micky Hoogendijk. Met 'The Other Side of Fear is Freedom' laat de kunstfotograaf iconische portretten zien, in kleur en zwart-wit, die de kwetsbaarheid en verborgen schoonheid van mensen weerspiegelen.

MustSee: Lake of Dreams

Lake of Dreams is een spectaculaire video, gemaakt tijdens Burning Man. Het is geen standaardfilmpje waarin te zien is hoe het festival verloopt. De combinatie van time-lapse met filmbeelden levert een prachtig resultaat op.

MustSee: Boston Layer-Lapse

Time-lapse-video's zijn in, maar met een 'gewone' time-lapse val je niet meer op. We zien tegenwoordig de meest spectaculaire creaties voorbij komen onder de noemer hyperlapse. Dacht je alles al gezien te hebben? Check dan deze 'Layer-Lapse'.

BredaPhoto-video: Kris Vervaeke

Fotofestival BredaPhoto is nog in volle gang. De vierde week is inmiddels al aangebroken. Tijdens het festival verschijnen er video's waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. In deze aflevering vertelt Kris Vervaeke over zijn project 'Fortune Market'.

BredaPhoto-video: Andrej Glusgold

Fotofestival BredaPhoto is al bijna drie weken bezig. Tijdens het festival verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. Het is nu de beurt aan Moldaviër Andrej Glusgold.

BredaPhoto-video: Wiesje Peels

BredaPhoto is nog in volle gang. Tijdens het festival verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. We zijn alweer toe aan de negende aflevering. Fotograaf Wiesje Peels vertelt over haar project.

MustSee: Air Force-fotograaf Larry Reid Jr.

Fotograferen vanuit een F16, wie droomt daar nou niet van? Het is maar voor weinigen weggelegd. Fotojournalist Sergeant Larry Reid Jr. is een van de gelukkigen. Vanuit een F16 maakt hij foto's voor de United States Air Force Thunderbirds.

BredaPhoto-video: Jakub Karwowski

Fotofestival BredaPhoto is al bijna twee weken bezig. Tijdens het festival verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. In deze achtste aflevering vertelt Jakub Karwowski over zijn serie.

Pagina's

Reacties

J.Wakker: top, mooi gezien

emkabe: Foto in de serie www.blijekerk.nl .

Bart Visser: Tnks! (hoewel iets teveel eer lijkt me)

Poll

Hoe vaak laat jij een foto afdrukken?

Fotowedstrijden

Facebook