U bent hier

Subscribe to RSS - Inspiratie

MustSee: Lake of Dreams

Lake of Dreams is een spectaculaire video, gemaakt tijdens Burning Man. Het is geen standaardfilmpje waarin te zien is hoe het festival verloopt. De combinatie van time-lapse met filmbeelden levert een prachtig resultaat op.

MustSee: Boston Layer-Lapse

Time-lapse-video's zijn in, maar met een 'gewone' time-lapse val je niet meer op. We zien tegenwoordig de meest spectaculaire creaties voorbij komen onder de noemer hyperlapse. Dacht je alles al gezien te hebben? Check dan deze 'Layer-Lapse'.

BredaPhoto-video: Kris Vervaeke

Fotofestival BredaPhoto is nog in volle gang. De vierde week is inmiddels al aangebroken. Tijdens het festival verschijnen er video's waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. In deze aflevering vertelt Kris Vervaeke over zijn project 'Fortune Market'.

BredaPhoto-video: Andrej Glusgold

Fotofestival BredaPhoto is al bijna drie weken bezig. Tijdens het festival verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. Het is nu de beurt aan Moldaviër Andrej Glusgold.

BredaPhoto-video: Wiesje Peels

BredaPhoto is nog in volle gang. Tijdens het festival verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. We zijn alweer toe aan de negende aflevering. Fotograaf Wiesje Peels vertelt over haar project.

MustSee: Air Force-fotograaf Larry Reid Jr.

Fotograferen vanuit een F16, wie droomt daar nou niet van? Het is maar voor weinigen weggelegd. Fotojournalist Sergeant Larry Reid Jr. is een van de gelukkigen. Vanuit een F16 maakt hij foto's voor de United States Air Force Thunderbirds.

BredaPhoto-video: Jakub Karwowski

Fotofestival BredaPhoto is al bijna twee weken bezig. Tijdens het festival verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. In deze achtste aflevering vertelt Jakub Karwowski over zijn serie.

BredaPhoto-video: Tom Hunter

Tijdens het fotofestival BredaPhoto verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. Inmiddels zijn we al toe aan de zevende aflevering. Tom Hunter vertelt in deze video over zijn project.

BredaPhoto-video: Koen Hauser

Het fotofestival BredaPhoto is al een week bezig. Tijdens het festival verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. In deze zesde aflevering vertelt Fotograaf des Vaderlands, Koen Hauser, over zijn serie ‘Kijk! Mijn geluk’.

BredaPhoto-video: Photographer Hal

Op donderdag 11 september startte het fotofestival BredaPhoto. Tijdens het festival verschijnen er video’s, waarin de exposerende fotografen vertellen over hun werk. Photographer Hal vertelt in deze vijfde aflevering over zijn project.

Pagina's

Reacties

pdjphotos: Mijn model kleindochter Kayleigh....

Anoniem: De Canon L lenzen hebben een rode rand...

Luuk: Een Zeiss Ikon zonder meetzoeker? Dat is geen...

Poll

Hoe vaak laat jij een foto afdrukken?

Fotowedstrijden

Facebook