U bent hier

Subscribe to RSS - Reviews

Eerste indruk en testfoto's: Nikon AF-S Nikkor 24-70mm f/2.8E ED VR

Nikon's nieuwe 24-70mm f/2.8E VR is een stuk groter geworden dan zijn voorganger, heeft een nieuwe optische constructie en is voorzien van VR-beeldstabilisatie. Hoe presteert de professionele standaardzoom? Wij deden een eerste indruk op en maakten een aantal testfoto's.

Testfoto's: Nikon AF-S Nikkor 24mm f/1.8G ED

Tijdens een persevenement van Nikon kregen we de kans om de nieuwe AF-S Nikkor 24mm f/1.8G kort uit te proberen in combinatie met een Nikon D810. Benieuwd naar de beeldkwaliteit? Bekijk hier een serie testfoto's in volledige resolutie.

Testfoto's: Sigma 24-35mm f/2 DG HSM Art

In juni introduceerde Sigma een uniek objectief: de 24-35mm f/2 Art is 's werelds lichtsterkste zoom voor fullframe-camera's. Wij hebben inmiddels een testexemplaar in handen. Ben je benieuwd naar de prestaties? Lees hier onze eerste indruk en bekijk 35 onbewerkte testfoto's in volledige resolutie.

Review: Seagate Personal Cloud

Wil je wel de voordelen van de cloud, maar niet de beperkingen? Dan biedt de Seagate Personal Cloud uitkomst. Met dit apparaat maak je eenvoudig je persoonlijke cloud-opslag.

Review: Synology DS415play

Een nas is ideaal om je foto's op te slaan en direct een back-up te maken. Heb je veel data, dan biedt een 4-bay-nas uitkomst. Je kunt dan RAID 5 gebruiken, waarbij je minder schijfruimte opoffert. Daarom kijken we naar de Synology DS415play.

Eerste indruk: Sony A7R II - Autofocus met Canon-objectieven

De nieuwe Sony A7R II beschikt over indrukwekkende specificaties, waaronder een autofocusysteem met 399 punten, dat ook nog eens zou moeten werken in combinatie met Canon EF-objectieven. Wij kregen de kans om een eerste indruk op te doen.

Review: Canon EF 11-24mm f/4L USM

Gelijktijdig met de EOS 5DS en 5DS R introduceerde Canon een indrukwekkend objectief: de EF 11-24mm f/4L USM. De 50,6-megapixelcamera's zijn pas later verkrijgbaar, maar de extreme ultragroothoek ligt al in de winkels. Zijn de praktijkprestaties net zo extreem als de cijfers?

Vogelfotografie met de Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM S

Bij vogelfotografie heb je nooit genoeg millimeters. Toen Sigma de 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports aankondigde, keken veel natuurfotografen dan ook reikhalzend uit naar de supertelezoom. Weet het objectief de beloftes waar te maken? Natuurfotograaf Han Bouwmeester nam de proef op de som.

Review: EIZO ColorEdge CG248-4K

EIZO bracht vorig jaar zijn eerste 4K-monitor uit in de FlexScan-serie. Intussen werd achter de schermen hard gewerkt aan twee 4K-schermen in de befaamde ColorEdge-reeks, voor grafische professionals, die in juli 2015 op de markt komen. We kregen de kans om alvast het 24-inchexemplaar aan de tand te voelen.

Review: Eyefi Mobi Pro

Vorig jaar introduceerde Eyefi een nieuwe serie geheugen-kaarten met draadloze functies en Eyefi Cloud, een dienst waar je ongelimiteerd foto's op kunt slaan. Nu is er een nieuwe Eyefi Mobi Pro-variant. Deze 32GB sdhc-geheugenkaart laat je ook draadloos raw-bestanden versturen en krijgt een aantal nieuwe functies.

Pagina's

Reacties

Paul hoebee: Dit is echt zo super brilliant. Van mij mag...

Joop Wever: Stijlvolle belijning van deze Alfa Romeo 6...

Janny.k: Gemaakt met de Canon 6 D en Lensbaby velvet 56

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook