U bent hier

Subscribe to RSS - Reviews

Review: Eyefi Mobi Pro

Vorig jaar introduceerde Eyefi een nieuwe serie geheugen-kaarten met draadloze functies en Eyefi Cloud, een dienst waar je ongelimiteerd foto's op kunt slaan. Nu is er een nieuwe Eyefi Mobi Pro-variant. Deze 32GB sdhc-geheugenkaart laat je ook draadloos raw-bestanden versturen en krijgt een aantal nieuwe functies.

Testfoto's: Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

De Canon EF-S 24mm f/2.8 STM kun je zien als het aps-c-broertje van de EF 40mm f/2.8 STM. Het objectiefje levert op camera's als de EOS 70D, 700D en 7D Mark II een vergelijkbare beeldhoek. Benieuwd naar de optische prestaties? Bekijk hier onze testfoto's in volledige resolutie.

Testfoto's: Nikon D810

Binnenkort lees je in DIGIFOTO Pro 3.2014 onze uitgebreide review van de Nikon D810. Ben je benieuwd hoe de foto's die de camera maakt eruitzien in volle 36-megapixel glorie? We hebben een flinke set testfoto’s voor je klaargezet, te downloaden in volledige resolutie.

Review: Eizo ColorEdge CG277

De Eizo CG277 volgt de CG276 op als topmodel in de ColorEdge-serie. Deze lijn is gericht op grafische professionals in fotografie en filmindustrie. Daarvoor is kleurweergave natuurlijk van wereldbelang, maar ook de ergonomie moet top zijn. Hoe scoort de CG277 op deze punten? We zoeken het uit in deze review.

Review: Iiyama ProLite XB2483HSU

Testen we monitoren voor beeldbewerking, dan gaat dat meestal om schermen met een IPS-paneel of afgeleide daarvan. Deze Iiyama maakt echter gebruik een AMVA+-paneel en valt op vanwege het lage prijskaartje. Is het wat?

Testfoto's: Fujifilm X-T1 en Fujinon 56mm f/1.2R

Fujifilm heeft een flink assortiment objectieven met vast brandpunt voor de X-camera's, maar een echt portretobjectief ontbrak nog. Met de 56mm f/1.2R is daar verandering in gekomen. We gingen op pad met de Fujifilm X-T1 en het nieuwe objectief. Bekijk hier een serie testfoto's in volledige resolutie.

Testfoto's en eerste indruk: Canon EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Canon Nederland nodigde ons uit om in Rotterdam een aantal bijzondere locaties te bezoeken, uitgerust met de nieuwste producten. Wij waren vooral benieuwd naar de prestaties van de goedkope EF-S 10-18mm f/4.5-5.6 IS STM ultragroothoek. Hier vind je een flinke selectie foto's in originele resolutie.

Testfoto's: Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art

Gewapend met een Canon EOS 5D Mark II en daarop de gloednieuwe Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art gingen we op pad. Hoe presteert het lichtsterke standaardobjectief in de praktijk bij grote diafragmaopeningen? We probeerden het uit. Hier vind je ruim 50 testfoto's, te downloaden in originele 21-megapixelresolutie.

Testfoto's: Sigma 18-200mm f/3.5-6.3 Macro OS HSM 'C'

Gevorderde fotografen willen hun neus nog wel eens ophalen voor een superzoom, maar is dat eigenlijk wel terecht? We reisden af naar Antwerpen en namen Sigma's nieuwe 18-200mm f/3.5-6.3 uit de Contemporary-lijn mee. Bekijk hier onze testfoto's in volledige resolutie.

Review: Canon EOS 1200D

Hoe vervang je de bestverkopende camera van Nederland? Canon doet met de 1200D een poging de 1100D te doen vergeten. Maar kan de instap-spiegelreflex de verwachtingen waar maken? Net als voorheen komt de techniek uit iets oudere modellen uit een hoger segment.

Pagina's

Reacties

Anoniem: Oh, het laatste ... gratis ... maar doorstrepen...

Anoniem: Erg vreemd dat je computer altijd aan moet...

Florisofzo: De Buddha is maar 7 cm groot...

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook