U bent hier

Subscribe to RSS - Reviews

Testfoto's: Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art

Gewapend met een Canon EOS 5D Mark II en daarop de gloednieuwe Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art gingen we op pad. Hoe presteert het lichtsterke standaardobjectief in de praktijk bij grote diafragmaopeningen? We probeerden het uit. Hier vind je ruim 50 testfoto's, te downloaden in originele 21-megapixelresolutie.

Testfoto's: Sigma 18-200mm f/3.5-6.3 Macro OS HSM 'C'

Gevorderde fotografen willen hun neus nog wel eens ophalen voor een superzoom, maar is dat eigenlijk wel terecht? We reisden af naar Antwerpen en namen Sigma's nieuwe 18-200mm f/3.5-6.3 uit de Contemporary-lijn mee. Bekijk hier onze testfoto's in volledige resolutie.

Review: Canon EOS 1200D

Hoe vervang je de bestverkopende camera van Nederland? Canon doet met de 1200D een poging de 1100D te doen vergeten. Maar kan de instap-spiegelreflex de verwachtingen waar maken? Net als voorheen komt de techniek uit iets oudere modellen uit een hoger segment.

Review: Fujifilm XF 23mm f/1.4 R

Fujifilm's X-camera's smeken simpelweg om een goed '35mm-objectief'. Deze XF 23mm f/1.4 R belooft precies dat te zijn. We schroeven het objectief op een X-E2 en onderzoeken of Fujifilm haar reputatie weet hoog te houden en de 23mm een absolute must-have is.

Testfoto's: Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD

Tamron breekt een zoomrecord met de nieuwe SP 150-600mm f/5-6.3. Nooit eerder ging een telezoom tot 600mm in deze prijsklasse. Maar hoe presteert het nieuwe objectief? We trokken de natuur in met de zoom op een Canon EOS 70D. Bekijk hier onze testfoto's in volledige resolutie.

Testfoto's: Fujifilm X-E2 en XF 23mm f/1.4 R

Pas twee jaar is Fujifilm actief in de markt voor compacte systeemcamera's. Ze gaan hun eigen weg met bijzondere sensoren, klassieke vormgeving en hoogwaardig glaswerk. Recente voorbeelden van die ingrediënten zijn de Fujifilm X-E2 en de XF 23mm f/1.4 R, waarvan we je een serie testfoto's presenteren.

Testfoto's: Olympus M.Zuiko Digital 25mm f/1.8

Het objectievenassortiment van Olympus is groot, maar sinds de komst van het micro four thirds-systeem ontbrak een standaardlens met brandpunt van 50mm-equivalent. De 25mm f/1.8 brengt daar verandering in. We schoten een aantal foto's met het nieuwe objectief.

Review: Eizo ColorEdge CS230

Eizo is wellicht de bekendste speler op het gebied van beeldschermen voor professioneel gebruik. De ColorEdge-lijn staat bekend om uitstekende kleurweergave en de mogelijkheid tot hardwarematige kalibratie. Alleen die prijs... Gelukkig is er nu een instapper, we gaan aan de slag met deze CS230.

Testfoto's en eerste indruk: Nokia Lumia 1020

Vanaf vandaag is de Nokia Lumia 1020 te koop in Nederland. Het Windows Phone-toestel beschikt over een 41-megapixelsensor en PureView-technologie. Nokia presenteerde het toestel aan de Nederlandse pers en gaf ons een testexemplaar mee. Hier onze eerste bevindingen en foto's.

Review: Triple Audio VideoFlag

Je ziet ze vaak op tv en eigenlijk vallen ze niet meer op: 'microfoon flags', de vierkante of driehoekige blokjes om de interviewmicrofoons van de reporters. Het doel: reclame maken voor de zender. De Triple Audio VideoFlag is een digitale variant op dit concept.

Pagina's

Reacties

odette: wat ruiken ze toch zalig

RHBoks: Eigenlijk zet Pentax een camera in de markt die...

RH Boks: Inderdaad is er momenteel net als vroeger niet...

Poll

De Nikon Df is...

tweets

Fotowedstrijden

Facebook