Lytro komt met een update voor de nieuwe én de bestaande Light Field Camera. Voor wie het even vergeten was, de Lytro geeft je de mogelijkheid achteraf scherp te stellen door een revolutionaire techniek. Niet alleen het binnenste van de camera is uniek, ook de behuizing is anders dan die van elke camera die we kennen. De camera én de verpakking doen nog het meeste denken aan een product van Apple.

Lytro

Handmatige controle

Met de nieuwste firmware heb je nu controle over de iso-waarde en de sluitertijd. Een instelbaar diafragma heeft de Lytro niet. Wel kun je nu handmatig het ingebouwde grijsfilter inschakelen. Tegelijk met deze update worden ook twee nieuwe kleuren geïntroduceerd, speciaal voor het 8GB-model. Deze roze en groene varianten krijgen de namen Moxie Pink en Seaglass.

Lytro
Uiterst links de twee nieuwe kleuren waarin het 8GB-model te bestellen is.

(Nog) niet in Nederland

Tot op heden wordt de Lytro alleen nog verkocht in de Verenigde Staten en in een select aantal andere landen. Helaas zit Nederland of een ander willekeurig Europees land daar nog niet tussen. Via de Lytro-website kun je aangeven of je een e-mail wilt ontvangen de camera's ook in Nederland aan de man gebracht gaan worden. In de VS haal je de Light Field Camera in huis vanaf 399 dollar.