U bent hier

Subscribe to RSS - Fotowedstrijden

Uitslag Facebook-fotowedstrijd 'Reisfotografie'

We ontvingen ruim 550 inzendingen voor onze Facebook-fotowedstrijd met het thema 'Reisfotografie'. Drie inzenders gaan er vandoor met fraaie prijzen, beschikbaar gesteld door Foto de Vakman. Wie zijn de gelukkigen? Dat zie je hier!

Doe mee met de Frans Lanting Award 2015

Wil je kans maken op een exclusieve fotoworkshop van Frans Lanting? Doe dan mee met de Frans Lanting Award 2015. Deelnemers kunnen hun foto's tot 20 september 2015 insturen bij het Wereld Natuur Fonds.

Fotowedstrijd: Close-Up

Met fotografie kun je de kleinste onderwerpen groots weergeven. Van insecten tot kleine producten, of abstracte details van grotere voorwerpen. Met een macro-objectief, close-up-filter of tussenring kun je indrukwekkende close-ups maken. Stuur je beste close-up in om kans te maken op drie fraaie prijzen!

Fotowedstrijd: Tegenlicht

'Fotografeer met de zon in de rug', is een van de tips die je vaak te horen krijgt als je begint met fotografie. Regels zijn er echter om gebroken te worden. In deze fotowedstrijd gaan we dan ook op zoek naar creatieve foto's die gemaakt zijn met tegenlicht.

Facebook-fotowedstrijd: Reisfotografie

In samenwerking met Foto de Vakman organiseren we op onze Facebookpagina een fotowedstrijd met het thema 'Reisfotografie'. De hoofdprijs bestaat uit een 32-inch Panasonic led tv ter waarde van 350 euro. Inzenden kan tot en met 31 juli 2015.

Uitslag Facebook-fotowedstrijd 'Architectuurfotografie'

Op onze Facebookpagina organiseerden we een fotowedstrijd met het thema 'Architectuurfotografie'. We kregen ruim vijfhonderd inzendingen binnen, waaronder veel spectaculaire platen. Dit zijn de drie winnende foto's!

Fotowedstrijd: Beweging

In deze wedstrijd staat beweging centraal. Combineer een bewegend onderwerp met een lange sluitertijd voor een dynamisch effect, of ga voor een korte sluitertijd om de beweging te bevriezen. Welke techniek je gebruikt en de keuze voor het onderwerp laten we aan jou over, als je ons maar overtuigt met de beweging in je foto!

Fotowedstrijd: Scherptediepte

Ben jij in staat om net dat ene essentiële detail te benadrukken waardoor de toeschouwer niet meer om je foto heen kan? Ben jij heer en meester over de focusring? Laat het ons zien in deze fotowedstrijd met het thema scherptediepte. De hoofdprijs bestaat uit de Samyang 135mm f/2.0 ED UMC!

Uitslag Fotowedstrijd 'Nachtfotografie'

De afgelopen winter stuurden we jullie het duister in voor de fotowedstrijd met het thema 'Nachtfotografie'. We ontvingen ruim 900 inzendingen en nu we de donkere dagen achter ons hebben gelaten, is het hoog tijd om de drie winnaars bekend te maken!

Uitslag fotowedstrijd 'Straatfotografie in Kleur'

Vaak kiezen fotografen ervoor om hun straatfoto's om te zetten naar zwart-wit. In deze fotowedstrijd gingen we juist op zoek naar straatfoto's in kleur. Die beperking heeft jullie niet weerhouden om massaal foto's in te sturen. Vandaag maken we de drie winnaars bekend!

Pagina's

Reacties

Johan Breij Stage Photographer: Ohhh, dus alleen amateurs werken met filters..?...

Piet Nicolaas: Ik geef Blaauw helemaal gelijk dat het UV...

Richard Morsman: Filters zijn goede handel voor fotowinkels, en...

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook