U bent hier

Subscribe to RSS - Fotowedstrijden

Fotowedstrijd: Lucht & Landschap

De lucht is een belangrijk onderdeel van landschapsfoto's. In deze fotowedstrijd leggen we hier extra nadruk op. We gaan op zoek naar landschapsfoto's met de mooiste luchten. Win je de hoofdprijs, dan sleep je een Canon EOS 70D inclusief 18-135mm zoomobjectief in de wacht!

Uitslag fotowedstrijd 'Spiegeling'

Voor onze fotowedstrijd met het thema 'Spiegeling' kregen we meer dan 1700 inzendingen binnen. Gezien de hoge kwaliteit was het een lastige opgave om drie winnaars aan te wijzen, maar we hebben onze keuze gemaakt en presenteren hier de winnaars!

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Steve McCurry - Voorbij de camera

Iedere vrijdag kiezen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery. De maker bekronen we tot weekwinnaar en belonen we met een mooie prijs. Vijf weken lang bestaat de prijs uit het boek 'Steve McCurry - Voorbij de camera' ter waarde van 49,95 euro!

Uitslag fotowedstrijd 'Fietsen'

Ruim vijfhonderd inzendingen ontvingen we voor onze fotowedstrijd met het thema 'fietsen'. Creatief, spectaculair, sfeervol, grappig, je kunt het zo gek niet bedenken, of jullie verwerkten het binnen het thema. Er is echter maar één winnaar, die maken we vandaag bekend!

Fotowedstrijd: Onderweg

Vrijwel iedereen doet het: reizen. En dan hebben we het niet over de verre reis naar Azië, maar reizen naar je werk, je oma of de sportschool. Maak foto's terwijl je in de trein zit, op de bus staat te wachten, naar je werk wandelt of in de file staat. Maak foto's van jouw dagelijkse reis en maak kans op mooie prijzen!

Fotowedstrijd: Fietsen

Stuur via onze Facebookpagina je foto met het thema 'fietsen' in en wie weet scheur jij binnenkort in het rond op een exclusieve VANMOOF DIGIFOTO Pro Edition. Inzenden kan tot en met 30 april 2014. Wij kiezen de winnaar.

Nieuwe prijzen voor weekwinnaars van Webprint.nl

Vijf weken lang stelt Webprint.nl mooie prijzen beschikbaar aan de weekwinnaars. Iedere week maak je kans op een prijs uit het assortiment van de online fotoservice, van fotoalbum tot foto op plexiglas. Kans maken? Stuur je foto's in naar de lezersgallery!

Fotowedstrijd: Spiegeling - Inzenden t/m 1 juni!

T/m 1 juni 2014 kun je inzenden voor onze fotowedstrijd met het thema 'spiegeling'. De hoofdprijs bestaat uit een Olympus OM-D E-M10-kit ter waarde van 799 euro én een workshop met Brendan de Clercq. De tweede prijs is een compleet backuppakket van Seagate, de derde prijs een handige multimedia-NAS: de Synology DS214play.

Uitslag fotowedstrijd 'Bewerking'

We vroegen jullie om los te gaan in Photoshop - of een ander bewerkingspakket - en je beste bewerking in te zenden voor deze fotowedstrijd. We hebben alle inzendingen bewonderd, de stemmen zijn geteld, ofwel: de winnaars zijn bekend!

Uitslag fotowedstrijd 'Kleurcontrast'

Tijdens de sombere wintermaanden stroomde onze lezersgallery vol met kleurrijke platen. 530 inzendingen kregen we binnen voor de fotowedstrijd met het thema kleurcontrast. We hebben drie winnaars gekozen!

Pagina's

Reacties

Jooshua Franssen: Het zou best eens kunnen dat er meerdere...

Ricardo Boks: Hoe gaat nu de D810 zich verhouden tot de mini...

Wim Stolwerk: Zo'n trigger (flits, bliksem, geluid, laser)...

Poll

De Nikon Df is...

tweets

Fotowedstrijden

Facebook