U bent hier

Subscribe to RSS - Fotowedstrijden

Fotowedstrijd: Scherptediepte

Ben jij in staat om net dat ene essentiële detail te benadrukken waardoor de toeschouwer niet meer om je foto heen kan? Ben jij heer en meester over de focusring? Laat het ons zien in deze fotowedstrijd met het thema scherptediepte. De hoofdprijs bestaat uit de Samyang 135mm f/2.0 ED UMC!

Uitslag Fotowedstrijd 'Nachtfotografie'

De afgelopen winter stuurden we jullie het duister in voor de fotowedstrijd met het thema 'Nachtfotografie'. We ontvingen ruim 900 inzendingen en nu we de donkere dagen achter ons hebben gelaten, is het hoog tijd om de drie winnaars bekend te maken!

Uitslag fotowedstrijd 'Straatfotografie in Kleur'

Vaak kiezen fotografen ervoor om hun straatfoto's om te zetten naar zwart-wit. In deze fotowedstrijd gingen we juist op zoek naar straatfoto's in kleur. Die beperking heeft jullie niet weerhouden om massaal foto's in te sturen. Vandaag maken we de drie winnaars bekend!

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Joby GripTight GorillaPod Video

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De fotograaf belonen we met een leuke prijs. Tot en met vrijdag 3 april 2015 bestaat de prijs uit een Joby GripTight GorillaPod Video ter waarde van 39,95 euro!

Facebook-fotowedstrijd: Architectuurfotografie

Op onze Facebookpagina organiseren we een fotowedstrijd met het thema 'architectuurfotografie'. Ook als je geen Facebook-account hebt kun je meedoen aan de wedstrijd via de speciale actiepagina. De hoofdprijs is een Canon PowerShot G1 X Mark II!

Uitslag fotowedstrijd 'Portretfotografie'

We ontvingen bijna 1400 inzendingen voor onze fotowedstrijd met het thema Portretfotografie, waaronder vele prachtige platen. Vandaag maken we de drie winnaars bekend. De hoofdprijs bestaat uit een Sony A7 inclusief 28-70mm OSS-objectief!

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: A Thousand Times Good Night (dvd)

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vijf weken lang maak je kans op de dvd van A Thousand Times Good Night, een dramafilm over een oorlogsfotograaf met Juliette Binoche in de hoofdrol.

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: 32GB Lexar-geheugenkaart naar keuze

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De fotograaf ontvangt een leuke prijs. Vijf weken lang bestaat de prijs uit een razendsnelle 32GB Lexar-geheugenkaart, beschikbaar gesteld door Foto de Vakman.

Fotowedstrijd: Nachtfotografie

Tijdens de donkere wintermaanden zijn de uren dat je bij daglicht kunt fotograferen beperkt. Voor deze fotowedstrijd sturen we je het duister in. Je kunt tot en met 25 januari 2015 inzenden. Uiteraard hebben we weer mooie prijzen voor je in petto!

Fotowedstrijd: Straatfotografie in kleur

Het is niet de eerste keer dat we een fotowedstrijd organiseren met het thema straatfotografie. Het is dan ook een populair genre. Vaak wordt straatfotografie gecombineerd met zwartwit, dit keer geven we een draai aan het thema: alleen foto's in kleur dingen mee naar de prijzen.

Pagina's

Reacties

exit the grey: Van Harte, Lory!

JeanP: Daarom gebruik ik merk-eigen objektieven...

Bas de Kruif: Ik had net als meer mensen ook dit probleem....

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook