U bent hier

Subscribe to RSS - Fotowedstrijden

Nederlandse en Vlaamse natuur in Lowlands Photo Contest 2015

In Nederland en België is er behoorlijk wat talent binnen de natuurfotografie te vinden. En precies om die reden organiseert de natuurvereniging Landschap vwz de Lowlands Photo Contest tijdens het Lowlands Photo Festival.

Uitslag fotowedstrijd 'Tegenlicht'

In deze fotowedstrijd gingen we op zoek naar creatieve foto's met tegenlicht. Die hebben we gevonden! We kregen tal van spectaculaire inzendingen binnen. Vandaag maken we de drie prijswinnaars bekend.

Fotowedstrijd: Hoogte

Het thema van deze fotowedstrijd is hoogte. Hoe je hier vorm aan geeft, mag je zelf kiezen. Krijgen wij knikkende knieën van je inzending, dan ben je waarschijnlijk op de juiste weg en maak je kans op een heuse drone!

Ties Mellema wint Fotogram Prijs

Op 19 september werd in het gebouw van de Fotoacademie in Amsterdam de Fotogram Prijs uitgereikt. Er waren ruim honderd bezoekers en de prijsuitreiking was een groot succes. In de jury zaten Raymond Rutting (voorzitter), Carla Kogelman, Wim Broekman en Nico Brons.

Uitslag fotowedstrijd 'Beweging'

Met het thema 'Beweging' kun je letterlijk alle kanten op. Dat blijkt wel uit de inzendingen die we binnenkregen voor deze fotowedstrijd. Uit bijna 1200 foto's hebben we een selectie gemaakt: dit zijn de drie winnaars!

Uitslag fotowedstrijd 'Scherptediepte'

In deze fotowedstrijd gingen we op zoek naar foto's met een kleine scherptediepte en een fraaie balans tussen scherpte en onscherpte. Er werd fanatiek ingezonden; we ontvingen ruim 1400 inzendingen. Vandaag maken we de drie winnaars bekend!

Uitslag Facebook-fotowedstrijd 'Reisfotografie'

We ontvingen ruim 550 inzendingen voor onze Facebook-fotowedstrijd met het thema 'Reisfotografie'. Drie inzenders gaan er vandoor met fraaie prijzen, beschikbaar gesteld door Foto de Vakman. Wie zijn de gelukkigen? Dat zie je hier!

Doe mee met de Frans Lanting Award 2015

Wil je kans maken op een exclusieve fotoworkshop van Frans Lanting? Doe dan mee met de Frans Lanting Award 2015. Deelnemers kunnen hun foto's tot 20 september 2015 insturen bij het Wereld Natuur Fonds.

Fotowedstrijd: Close-Up

Met fotografie kun je de kleinste onderwerpen groots weergeven. Van insecten tot kleine producten, of abstracte details van grotere voorwerpen. Met een macro-objectief, close-up-filter of tussenring kun je indrukwekkende close-ups maken. Stuur je beste close-up in om kans te maken op drie fraaie prijzen!

Fotowedstrijd: Tegenlicht

'Fotografeer met de zon in de rug', is een van de tips die je vaak te horen krijgt als je begint met fotografie. Regels zijn er echter om gebroken te worden. In deze fotowedstrijd gaan we dan ook op zoek naar creatieve foto's die gemaakt zijn met tegenlicht.

Pagina's

Fotowedstrijden

Facebook