U bent hier

Subscribe to RSS - Fotowedstrijden

Uitslag fotowedstrijd 'Olympus Photography Playground 2015'

Uitslag fotowedstrijd 'Olympus Photography Playground 2015'

Ter gelegenheid van de Olympus Playground 2015 manifestatie in Amsterdam organiseerden we samen met Olympus Nederland een fotowedstrijd met hetzelfde thema. Samen met Olympus en Olympus Visionary Brendan de Clercq selecteerden we de beste foto's en de uiteindelijke winnaar.

Nieuwe weekprijs voor Foto van de Week - Verbatim opslagproducten

Het is weer tijd voor een nieuwe weekprijs. De komende weken geven we allerlei producten weg van Verbatim, van een handige usb-stick tot supersnelle sd-geheugenkaarten.

Een hemels zelfportret

PetaPixel vroeg aan bezoekers van de blog om in verband met een 52 weken durende foto-challenge een zelfportret te schieten. Wat volgde was een karrenvracht aan prachtige foto's. Eentje stak er echter met kop en schouders bovenuit…

Canon Zilveren Camera: inzenden kan nog enkele dagen

Canon Zilveren Camera: inzenden kan nog enkele dagen

De organisatie van de Canon Zilveren Camera, de fotowedstrijd voor de beste Nederlandse persfoto, roept professionele fotografen op om hun beste nieuwsfoto in te zenden. De inzendtermijn sluit op 31 december 2015.

Marsel van Oosten wint Travel Photographer of the Year 2015 wedstrijd

Marsel van Oosten wint Travel Photographer of the Year 2015 wedstrijd

De Nederlandse professionele natuurfotograaf Marsel van Oosten is de overall winnaar van de Travel Photographer of the Year 2015 fotowedstrijd. Met zijn serie zwart-witfoto's van Lousiana versloeg hij duizenden fotografen uit 110 landen.

Inschrijving Sony World Photography Awards 2016 sluit over twee weken

Sony World Photography Awards 2016

Mocht je nog willen meedoen aan 's werelds grootste fotografiewedstrijd, dan moet je er snel bij zijn. De inschrijving voor de Sony World Photography Awards 2016 sluit namelijk binnen twee weken. De camerafabrikant heeft een laatste oproep gedaan, zodat fotografen alsnog hun beste werk kunnen inleveren.

Fotowedstrijd: Olympus Photography Playground 2015

De Olympus Photography Playground is op dit moment in Amsterdam. In samenwerking met Olympus organiseren wij een fotowedstrijd: de mooiste foto van de Playground wint een Olympus OM-D E-M10 Mark II! Lees snel verder hoe je mee kunt doen.

Nederland fotografeert- wedstrijd nadert apotheose

Nrc organiseerde samen met Nikon in 2015 de fotowedstrijd Nederland fotografeert. Elke maand stond in het teken van een ander thema en elke maand koos een vakjury een winnaar uit alle inzendingen. De jury bestond uit Evert Hermans, Ivy Njiokiktjien, Claudia Hinterseer, Wilfrid de Jong en Sacha de Boer. Enkele van de thema's van de wedstrijd waren onder meer Straatfotografie, Contrast, Beweging en De Mens.

Linelle Deunk wint SO 2015 fotowedstrijd

SO (Selection of dutch photograpy), is een fotowedstrijd van DuPho (Dutch Photographers) die gaat over de creatieve identiteit van de professionele fotograaf. De fotografische wereld is heel dynamisch en voor een fotograaf is het heel belangrijk om zich te onderscheiden met een persoonlijke visie en stijl. SO speelt hier op in. Fotografen werden opgeroepen om zich te profileren via het inzenden van een selectie van 5 tot 12 foto's van het afgelopen jaar.

Prijsuitreiking bij Foka

Op 25 november werden in de Rotterdamse Superstore van Foka de prijzen uitgereikt aan de winnaars van onze fotowedstrijd 'Close-up'. Uit meer dan 1200 ingezonden foto's wist de jury, bestaande uit de redactie van DIGIFOTO Pro, uiteindelijk toch drie winnaars te selecteren. De drie fotografen kregen elk een mooie door Foka beschikbaar gestelde prijs.

Pagina's

Fotowedstrijden

Facebook

Nieuwste artikelen