U bent hier

Subscribe to RSS - Fotowedstrijden

Uitslag Fotowedstrijd 'Onderweg'

Voor de fotowedstrijd 'Onderweg' vroegen we jullie om foto's in te zenden die gemaakt zijn tijdens je dagelijkse reis. Geen verre vakantiebestemmingen, maar dagelijkse reizen naar werk, school of de winkel. Uit 640 inzendingen hebben we drie winnaars gekozen.

Fotowedstrijd: Portretfotografie

Met portretfotografie kun je alle kanten op. Niemand is hetzelfde, dus iedere portretfoto is uniek. In deze fotowedstrijd gaan we op zoek naar de beste portretten. De hoofdprijs bestaat uit een Sony A7 inclusief 28-70mm OSS-objectief!

Uitslag fotowedstrijd 'Vogelfotografie'

In een week tijd kregen we 230 foto's binnen voor onze fotowedstrijd 'Vogelfotografie'. Vijf inzendingen belonen we met twee toegangsbewijzen voor Dutch Bird Fair 2014 op 23 of 24 augustus. De winnaars zijn bekend!

Fotowedstrijd: Vogelfotografie (inzenden t/m 11 augustus)

Op 23 en 24 augustus 2014 wordt de derde editie van natuurfestival Dutch Bird Fair georganiseerd in de Oostvaardersplassen bij Lelystad. Wil je er bij zijn? We geven vijf keer twee toegangsbewijzen weg. Stuur je mooiste vogelfoto's in om kans te maken.

Fotowedstrijd: Lucht & Landschap

De lucht is een belangrijk onderdeel van landschapsfoto's. In deze fotowedstrijd leggen we hier extra nadruk op. We gaan op zoek naar landschapsfoto's met de mooiste luchten. Win je de hoofdprijs, dan sleep je een Canon EOS 70D inclusief 18-135mm zoomobjectief in de wacht!

Uitslag fotowedstrijd 'Spiegeling'

Voor onze fotowedstrijd met het thema 'Spiegeling' kregen we meer dan 1700 inzendingen binnen. Gezien de hoge kwaliteit was het een lastige opgave om drie winnaars aan te wijzen, maar we hebben onze keuze gemaakt en presenteren hier de winnaars!

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Steve McCurry - Voorbij de camera

Iedere vrijdag kiezen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery. De maker bekronen we tot weekwinnaar en belonen we met een mooie prijs. Vijf weken lang bestaat de prijs uit het boek 'Steve McCurry - Voorbij de camera' ter waarde van 49,95 euro!

Uitslag fotowedstrijd 'Fietsen'

Ruim vijfhonderd inzendingen ontvingen we voor onze fotowedstrijd met het thema 'fietsen'. Creatief, spectaculair, sfeervol, grappig, je kunt het zo gek niet bedenken, of jullie verwerkten het binnen het thema. Er is echter maar één winnaar, die maken we vandaag bekend!

Fotowedstrijd: Onderweg

Vrijwel iedereen doet het: reizen. En dan hebben we het niet over de verre reis naar Azië, maar reizen naar je werk, je oma of de sportschool. Maak foto's terwijl je in de trein zit, op de bus staat te wachten, naar je werk wandelt of in de file staat. Maak foto's van jouw dagelijkse reis en maak kans op mooie prijzen!

Fotowedstrijd: Fietsen

Stuur via onze Facebookpagina je foto met het thema 'fietsen' in en wie weet scheur jij binnenkort in het rond op een exclusieve VANMOOF DIGIFOTO Pro Edition. Inzenden kan tot en met 30 april 2014. Wij kiezen de winnaar.

Pagina's

Reacties

Najoda: Ondeugende blik van een kind!

Anoniem: Ik zou het zeer op prijs stellen als Apple weer...

Anoniem: Stomme zet van Fuji. Een verschil van 300 euro...

Poll

Hoe vaak laat jij een foto afdrukken?

Fotowedstrijden

Facebook