U bent hier

Subscribe to RSS - Fotowedstrijden

World Press Photo regels aangescherpt – Voor het eerst sinds zestig jaar

De Nederlandse organisatie World Press Photo heeft aangegeven dat de regels voor deelnemers vanaf nu flink zijn aangescherpt. De nieuwe ethische regels vormen onderdeel van een strategie om fotografen een objectiever beeld van de werkelijkheid te laten presenteren, nadat vorig jaar de winnende fotograaf zelfs is teruggeroepen.

Fotowedstrijd: Extreem

Het thema van deze fotowedstrijd is 'Extreme fotografie'. Je kunt er alle kanten mee op, maar uiteraard willen we niet dat je jezelf in gevaar brengt! Net als het thema van de wedstrijd, zijn de prijzen ook extreem te noemen. Je maakt kans op gave uitjes en we verloten honderd uitnodigingen voor Stack, de nieuwe cloud-opslagdienst van TransIP!

Uitslag fotowedstrijd 'Hoogte'

Voor de fotowedstrijd 'Hoogte' vroegen we je om de hoogte in te gaan, waarbij je zelf de invulling kon bepalen. Dat hebben we geweten; we ontvingen enorm veel foto's van de hoogste kwaliteit! Uit de berg foto's kozen wij drie gelukkige winnaars.

Uitslag fotowedstrijd 'Close-up'

Voor deze fotowedstrijd vroegen we om close-ups en die hebben we gekregen! We kregen een grote verzameling gedetailleerde foto's binnen. Nu is het moment gekomen om de winnaars te feliciteren.

Fotowedstrijd: Najaar

Het thema van deze fotowedstrijd is Najaar, dus zowel de herfst als winter doen mee. Kortom, trek je niets aan van een buitje of sneeuwvlokje en trek er lekker op uit met je camera!

Nederlandse en Vlaamse natuur in Lowlands Photo Contest 2015

In Nederland en België is er behoorlijk wat talent binnen de natuurfotografie te vinden. En precies om die reden organiseert de natuurvereniging Landschap vwz de Lowlands Photo Contest tijdens het Lowlands Photo Festival.

Uitslag fotowedstrijd 'Tegenlicht'

In deze fotowedstrijd gingen we op zoek naar creatieve foto's met tegenlicht. Die hebben we gevonden! We kregen tal van spectaculaire inzendingen binnen. Vandaag maken we de drie prijswinnaars bekend.

Fotowedstrijd: Hoogte

Het thema van deze fotowedstrijd is hoogte. Hoe je hier vorm aan geeft, mag je zelf kiezen. Krijgen wij knikkende knieën van je inzending, dan ben je waarschijnlijk op de juiste weg en maak je kans op een heuse drone!

Ties Mellema wint Fotogram Prijs

Op 19 september werd in het gebouw van de Fotoacademie in Amsterdam de Fotogram Prijs uitgereikt. Er waren ruim honderd bezoekers en de prijsuitreiking was een groot succes. In de jury zaten Raymond Rutting (voorzitter), Carla Kogelman, Wim Broekman en Nico Brons.

Uitslag fotowedstrijd 'Beweging'

Met het thema 'Beweging' kun je letterlijk alle kanten op. Dat blijkt wel uit de inzendingen die we binnenkregen voor deze fotowedstrijd. Uit bijna 1200 foto's hebben we een selectie gemaakt: dit zijn de drie winnaars!

Pagina's

Fotowedstrijden

Facebook