U bent hier

Subscribe to RSS - Fotowedstrijden

Facebook-fotowedstrijd: Reisfotografie

In samenwerking met Foto de Vakman organiseren we op onze Facebookpagina een fotowedstrijd met het thema 'Reisfotografie'. De hoofdprijs bestaat uit een 32-inch Panasonic led tv ter waarde van 350 euro. Inzenden kan tot en met 31 juli 2015.

Uitslag Facebook-fotowedstrijd 'Architectuurfotografie'

Op onze Facebookpagina organiseerden we een fotowedstrijd met het thema 'Architectuurfotografie'. We kregen ruim vijfhonderd inzendingen binnen, waaronder veel spectaculaire platen. Dit zijn de drie winnende foto's!

Fotowedstrijd: Beweging

In deze wedstrijd staat beweging centraal. Combineer een bewegend onderwerp met een lange sluitertijd voor een dynamisch effect, of ga voor een korte sluitertijd om de beweging te bevriezen. Welke techniek je gebruikt en de keuze voor het onderwerp laten we aan jou over, als je ons maar overtuigt met de beweging in je foto!

Fotowedstrijd: Scherptediepte

Ben jij in staat om net dat ene essentiële detail te benadrukken waardoor de toeschouwer niet meer om je foto heen kan? Ben jij heer en meester over de focusring? Laat het ons zien in deze fotowedstrijd met het thema scherptediepte. De hoofdprijs bestaat uit de Samyang 135mm f/2.0 ED UMC!

Uitslag Fotowedstrijd 'Nachtfotografie'

De afgelopen winter stuurden we jullie het duister in voor de fotowedstrijd met het thema 'Nachtfotografie'. We ontvingen ruim 900 inzendingen en nu we de donkere dagen achter ons hebben gelaten, is het hoog tijd om de drie winnaars bekend te maken!

Uitslag fotowedstrijd 'Straatfotografie in Kleur'

Vaak kiezen fotografen ervoor om hun straatfoto's om te zetten naar zwart-wit. In deze fotowedstrijd gingen we juist op zoek naar straatfoto's in kleur. Die beperking heeft jullie niet weerhouden om massaal foto's in te sturen. Vandaag maken we de drie winnaars bekend!

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Joby GripTight GorillaPod Video

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De fotograaf belonen we met een leuke prijs. Tot en met vrijdag 3 april 2015 bestaat de prijs uit een Joby GripTight GorillaPod Video ter waarde van 39,95 euro!

Facebook-fotowedstrijd: Architectuurfotografie

Op onze Facebookpagina organiseren we een fotowedstrijd met het thema 'architectuurfotografie'. Ook als je geen Facebook-account hebt kun je meedoen aan de wedstrijd via de speciale actiepagina. De hoofdprijs is een Canon PowerShot G1 X Mark II!

Uitslag fotowedstrijd 'Portretfotografie'

We ontvingen bijna 1400 inzendingen voor onze fotowedstrijd met het thema Portretfotografie, waaronder vele prachtige platen. Vandaag maken we de drie winnaars bekend. De hoofdprijs bestaat uit een Sony A7 inclusief 28-70mm OSS-objectief!

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: A Thousand Times Good Night (dvd)

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vijf weken lang maak je kans op de dvd van A Thousand Times Good Night, een dramafilm over een oorlogsfotograaf met Juliette Binoche in de hoofdrol.

Pagina's

Reacties

BertHermans: Bij de kabelbanen ging het fout, dezelfde...

AgnesB: Een gloed nieuw boortje, zo uit de verpakking...

Holger123: Nice, but I find a lot of blurry spots in the...

Poll

Op welk apparaat bewerk jij meestal je foto's?

Fotowedstrijden

Facebook