U bent hier

Subscribe to RSS - Fotowedstrijden

Fotowedstrijd: Portretfotografie

Met portretfotografie kun je alle kanten op. Niemand is hetzelfde, dus iedere portretfoto is uniek. In deze fotowedstrijd gaan we op zoek naar de beste portretten. De hoofdprijs bestaat uit een Sony A7 inclusief 28-70mm OSS-objectief!

Fotowedstrijd: Straatfotografie in kleur

Het is niet de eerste keer dat we een fotowedstrijd organiseren met het thema straatfotografie. Het is dan ook een populair genre. Vaak wordt straatfotografie gecombineerd met zwartwit, dit keer geven we een draai aan het thema: alleen foto's in kleur dingen mee naar de prijzen.

Uitslag fotowedstrijd: Lucht & Landschap

Niet alleen het landschap kenmerkt een goede landschapsfoto. Ook de lucht is een belangrijk onderdeel. In deze fotowedstrijd gingen we op zoek naar de mooiste combinatie van lucht en landschap. Dit zijn de winnaars!

Uitslag Fotowedstrijd 'Onderweg'

Voor de fotowedstrijd 'Onderweg' vroegen we jullie om foto's in te zenden die gemaakt zijn tijdens je dagelijkse reis. Geen verre vakantiebestemmingen, maar dagelijkse reizen naar werk, school of de winkel. Uit 640 inzendingen hebben we drie winnaars gekozen.

Uitslag fotowedstrijd 'Vogelfotografie'

In een week tijd kregen we 230 foto's binnen voor onze fotowedstrijd 'Vogelfotografie'. Vijf inzendingen belonen we met twee toegangsbewijzen voor Dutch Bird Fair 2014 op 23 of 24 augustus. De winnaars zijn bekend!

Fotowedstrijd: Vogelfotografie (inzenden t/m 11 augustus)

Op 23 en 24 augustus 2014 wordt de derde editie van natuurfestival Dutch Bird Fair georganiseerd in de Oostvaardersplassen bij Lelystad. Wil je er bij zijn? We geven vijf keer twee toegangsbewijzen weg. Stuur je mooiste vogelfoto's in om kans te maken.

Fotowedstrijd: Lucht & Landschap

De lucht is een belangrijk onderdeel van landschapsfoto's. In deze fotowedstrijd leggen we hier extra nadruk op. We gaan op zoek naar landschapsfoto's met de mooiste luchten. Win je de hoofdprijs, dan sleep je een Canon EOS 70D inclusief 18-135mm zoomobjectief in de wacht!

Uitslag fotowedstrijd 'Spiegeling'

Voor onze fotowedstrijd met het thema 'Spiegeling' kregen we meer dan 1700 inzendingen binnen. Gezien de hoge kwaliteit was het een lastige opgave om drie winnaars aan te wijzen, maar we hebben onze keuze gemaakt en presenteren hier de winnaars!

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Steve McCurry - Voorbij de camera

Iedere vrijdag kiezen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery. De maker bekronen we tot weekwinnaar en belonen we met een mooie prijs. Vijf weken lang bestaat de prijs uit het boek 'Steve McCurry - Voorbij de camera' ter waarde van 49,95 euro!

Uitslag fotowedstrijd 'Fietsen'

Ruim vijfhonderd inzendingen ontvingen we voor onze fotowedstrijd met het thema 'fietsen'. Creatief, spectaculair, sfeervol, grappig, je kunt het zo gek niet bedenken, of jullie verwerkten het binnen het thema. Er is echter maar één winnaar, die maken we vandaag bekend!

Pagina's

Reacties

Henriette1960: Op een oldtimer beurs is deze genomen,ze kon...

Henriette1960: Dit jaar in Groede zag ik hem zitten ik vond...

Henriette1960: Ja er zijn ook nog mensen die geen eten hebben...

Poll

Hoe vaak laat jij een foto afdrukken?

Fotowedstrijden

Facebook