Hans Aarsman, bekend van onder meer De Volkskrant, bekijkt al een jaar of tien regelmatig plaatjes op Funda. Opzoek naar een nieuwe woning is hij niet, evenmin staat zijn eigen huis te koop. Hij is gewoonweg verslaafd aan wat er op Funda te zien is en vindt het een interessant fenomeen hoe mensen hun eigen ruimte promoten. Hij komt de leukste foto's tegen waarvan hij een selectie in DWDD toont en bespreekt.

Humor

Per foto vertelt Aarsman waarom het beeld nou nét niet werkt, of misschien de plank wel helemaal misslaat. Hij bespreekt washandjes, glimmende tegels door verkeerd flitslicht en rondslingerde boeddhabeelden. Aarsman bezit het talent om vol humor te vertellen, wat zijn fotobespreking zeker een mustsee maakt.

Zo dus niet

Sta je zelf op het punt om je huis op Funda te zetten? Dan is het de moeite waard om deze do's en dont's tot je te nemen. Maar ook als je helemaal niet van plan bent om je huis te koop te zetten, is dit filmpje zeker een aanrader. De uitzending van DWDD is niet in fragmenten te kijken, wil je alleen het bezoek van Aarsman zien, begin dan hier te kijken vanaf minuut 18:00.

dwdd