Kijk, geniet en laat je inspireren

Op pad met de FUJINON 250mm f/4

Remco Stunnenberg 881 0
In mei van dit jaar voegde Fujifilm het Fujinon GF250mm f/4 R LM OIS WR teleobjectief toe aan haar lijn van GF objectieven voor het GFX 50S Medium Format systeem (43.8x32.9mm). De Amerikaanse X-Photographer Karen Hutton gebruikt deze combinatie veelvuldig voor haar natuurfotografie. Laat je inspireren.

Dankzij de introductie van dit nieuwe teleobjectief zijn de mogelijkheden om te fotograferen met het Fujifilm GFX 50S Medium Format systeem aanzienlijk vergroot. De meest belangrijke brandpuntsafstanden voor fotografische doeleinden worden nu door middel van de komst van dit teleobjectief ondervangen.

Bekijk de video van de Amerikaanse Fujifilm ambassadeurX-PhotographerKaren Hutton en laat je inspireren. Hutton gebruikt deze combinatie veelvuldig voor haar natuurfotografie.

Voor wie gek is op natuur/landschapsfotografie, is de website van Hutton sowieso een geweldige bron van inspiratie. 

Lees ook: Fujifilm voegt FUJINON GF250mmF4 R LM OIS WR teleobjectief toe aan lijn van GF objectieven

Lees ook: Fujifilm gaat productiecapaciteit uitbreiden

Lees ook: De unieke strategie van Fujifilm

DIGIFOTO Pro 6.2018: Review van de Fujinon GF250mm f/4 R LM OIS WR 

Voor DIGIFOTO Pro 6.2018, die nu in de winkels ligt, gingen wij zelf aan de slag met dit objectief. Benieuwd naar onze bevindingen? Ga dan snel naar de winkel. Heb je liever een abonnement of wil je deze editie los bestellen, dat kan ook! In onderstaande link lees je hoe. 

Lees ook: Nu in de winkel: DIGIFOTO Pro 6.2018 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco