Nu in de winkel: DIGIFOTO Pro 6.2018

Remco Stunnenberg 2038 0
Vanaf vandaag ligt DIGIFOTO Pro 6.2018 in alle boekhandels in de Benelux. Als altijd staat ook deze editie bomvol met mooie fotografie, interessante interviews, must have gear, reviews en achtergrondartikelen.

Voor 5,95 haal je 'm in huis. Ontvang je onze magazines liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

DIGIFOTO Pro 6.2018

Afgezien van de nieuwe systemen van Nikon en Canon verschenen er dit jaar nog veel meer nieuwe camera’s, objectieven en accessoires op de markt. Om je de weg te wijzen in fotografieland hebben we in deze Award- en koopgidseditie de beste producten van 2018 voor je op een rij gezet. Zo kun je gemakkelijk zien welke camera’s, objectieven en accessoires het afgelopen jaar de moeite waard zijn gebleken.

Toffe interviews

Is het alleen maar gear dat de klok slaat in deze editie? Natuurlijk niet! Zo staat dit nummer ook weer vol met inspirerende en leerzame achtergrondverhalen en tutorials en toffe interviews. Zo spraken wij onder andere Wildlife Photographer of the Year 2018 Marsel van Oosten, actiefotograaf en Canon ambassadeur Frits van Eldik en met fotograaf en natuurfilmmaker Ruben Smit. Ruben vertelt onder andere dat zijn nieuwste film 'WAD! Overleven op de grens van water en land' hem bijna fataal werd.

Lees ook: WAD! werd Ruben Smit bijna fataal

Lees ook: Interview met Marsel van Oosten

Lees ook: Interview met Frits van Eldik

Het laatste nieuws

Als vanzelfsprekend staan we ook weer stil bij het laatste nieuws uit de wereld van de fotografie én nog veel meer!

Mis hem dus niet! 

 

 

 

 

 

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco