Urban Photo Race: Ook 2019 beloofd mooi jaar te worden

Urban Photo Race: Olympus nieuwe sponsor

Remco Stunnenberg 315 0
De Urban Photo Race is dé ultieme uitdaging voor straatfotografen en leverde in 2018 mooie resultaten op. Ook in 2019 staan deze races natuurlijk weer op de agenda.

Urban Photo Race: ééndaags evenement

De Urban Photo Race is een ééndaags evenement (12 uur) in verschillende steden over de hele wereld. Het doel van het evenement is om de deelnemers hun stad op een andere manier te laten bekijken, nieuwe plaatsen te ontdekken en andere fotografen van de stad te ontmoeten terwijl ze hun creativiteit gebruiken om verschillende thema's in foto's te interpreteren en te vertalen.

Urban Photo Race 2019

Ook het seizoen 2019 beloofd een mooi en bijzonder jaar te worden. Zo wordt er een uniek één daags evenement met 3 (S-M-L) races georganiseerd in Rotterdam. Daarnaast heeft de Urban Photo Race nog iets moois in petto, maar dat delen ze pas in 2019 met ons. Ook zo benieuwd?

Lees ook: Aftellen richting Urban Photo Race Rotterdam

Urban Photo Race erg blij met Olympus

Wat de organisatie van de Urban Photo Race vandaag al wel bekend maakte is dat het Olympus aan 'onze indrukwekkende sponsorenlijst heeft toegevoegd'. 'Olympus is een bekende naam dat veel bijdrage levert in de foto, medische en wetenschappelijk branch.' De organisatie van de Urban Photo Race is niet voor niets 'erg blij met het vertrouwen dat Olympus in ons stelt'. 

DIGIFOTO Pro is ook sponsor van Urban Photo Race en volgde de wedstrijd  in 2018 op de voet.  

Lees ook: Winnaars Urban Photo Race Rotterdam bekend

Lees ook: Winnaars Urban Photo Race Amsterdam bekend

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco