Komende zaterdag: Urban Photo Race in Londen

Christel de Wolff 596 0
Het is niet helemaal naast de deur, maar mocht je aankomende zaterdag niks te doen hebben en/of al een reisje naar Londen hebben geboekt voor dit weekend kun je mooi meedoen met de Urban Photo Race die daar plaatsvindt.

In twaalf uur tijd verken je de dynamische stad door middel van je fotocamera en fotografeer je diverse thema's. De thema's van de Urban Photo Race staan er om bekend soms cryptisch dan weer letterlijk te zijn. Hou een frisse en open blik om met de mooiste plaatjes thuis te komen. 

Meedoen? Tickets voor de Urban Photo Race in Londen koop je hier

Inspiratie opdoen

Voorafgaand aan de Urban Photo Race in Londen vindt er op vrijdag 21 september een lezing plaats van fotografe en Urban Photo Race jurylid Camila Cavalcante. Zij zal de ogenschijnlijk simpele vraag 'Wat is straatfotografie' proberen te beantwoorden in haar seminar. Meer informatie over de lezing en hoe je ervoor kunt aanmelden vind je via het Facebookevenement

Urban Photo Race in Rotterdam en Amsterdam

Natuurlijk is het bijwonen van de Urban Photo Race in Londen niet voor iedereen weggelegd. De fotorace wordt daarom ook in steden dichter bij huis georganiseerd zoals Rotterdam en Amsterdam. Op de website van Urban Photo Race vind je informatie over de komende en afgelopen evenementen. Natuurlijk kun je ook de website van DIGIFOTO Pro in de gaten houden, daar wij regelmatig updates plaatsen over de verschillende Urban Photo Races. 

Lees ook: Winnaars Urban Photo Race Rotterdam bekend & Winnaars Urban Photo Race Amsterdam bekend

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel