Urban Photo Race 2018

Winnaars Urban Photo Race Amsterdam bekend

Christel de Wolff 890
De jury van de Urban Photo Race Amsterdam is er uit. Zij maakten vandaag de winnaars van editie 2018 bekend

Lees ook: Expositie Urban Photo Race te bezichtigen in Rotterdam

De jury moest door bijna 1700 beelden browsen om uiteindelijk tot een mooie selectie te komen. Uiteindelijk is het ze gelukt om drie winnaars te kiezen.

Winnaars gefeliciteerd!

Op de eerste plaats is geeindigd Tim Sutherland. Hij wint een Sigma 24-70mm F/2.8 DG OS HSM ART objectief, een fotoalbum van Profotonet en speciale UPR fotoprints. Hieronder zie je een collage van het werk dat hij maakte. 

tim sutherland, urban photo race amsterdam

 

Jurgen Onland (die in Rotterdam al derde werd) maakte indruk op de jury en veroverde de tweede plek. Hij wint een Manfrotto MT055CXPRO3 Carbon tripod / 496RC2 van Kamera Express een foto print van Profotonet en specials UPR fotoprints.

jurgen onland, urban photo race amsterdam

De derde prijs is weggelegd voor Rene van Rijswijk. Hij wint een Think Thank Retrospective 6 van Kamera Express, een workshop straatfotografie door Fokko Muller en speciale UPR fotoprints.

rene van rijswijk, urban photo race amsterdam

 

Expositie

De foto's zullen op 28 juli worden getoond in Dokzaal te Amsterdam. Tussen 18:00 en 22:00 krijg je de kans om de winnaars en juryleden te ontmoeten en te spreken. Om 20:00 zullen de prijzen worden uitgereikt. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel