Urban Photo Race 2018

Winnaars Urban Photo Race Rotterdam bekend

Christel de Wolff 1172
De vierkoppige jury van de Urban Photo Race Rotterdam is er uit. De winnaars van 2018 zijn bekend.

De jury had de haast onmogelijke taak om uit bijna 1600 beelden te moeten kiezen wat zij de mooiste, beste en creatiefste foto's vonden. Maar het is ze gelukt de selectie in te perken tot drie winnaars.

Winnaars gefeliciteerd!

De eerste prijs gaat naar Derk Budde. Hij wint een Sigma 24-70mm F/2.8 DG OS HSM ART, een fotoalbum van Profotonet en speciale UPR fotoprints. Dit is een collage van zijn winnende werken waarin veel beweging en spannende urban stadsgezichten zijn opgenomen.

Urban Photo Race Rotterdam 2018 winnaar Derk Budde

Jonathan Lai overtuigde de jury met zijn spannende mix van architectuur en straatfotografie zoals hieronder te zien valt. Hij wint een Manfrotto MT055CXPRO3 Carbon tripod / 496RC2 van Kamera Express een foto print van Profotonet en specials UPR fotoprints.

Urban Photo Race Rotterdam 2018 winnaar Jonathan Lai

De derde prijs is weggelegd voor Jurgen Onland die sprekende zwart-wit portretten en spannende detailfoto's inzond. Hij wint een Think Thank Retrospective 6 van Kamera Express, een workshop straatfotografie door Fokko Muller en speciale UPR fotoprints.

Urban Photo Race Rotterdam 2018 winnaar Jurgen Onland

Expositie

De prachtige foto's in een groter formaat vind je hier. Niet groot genoeg? Op 20 juli 2018 zijn de winnende foto's te zien in Spaces Hofplein te Rotterdam. Tussen 17:00 en 20:00 krijg je de kans om naast de foto's te bekijken ook de winnaars en de juryleden te ontmoeten en te spreken. Voor wie niet op de grande opening kan komen zullen de foto's nog twee weken blijven hangen.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel