Urban Photo Race 2018

Expositie Urban Photo Race te bezichtigen in Amsterdam

Christel de Wolff 519
De opening van de expositie van Urban Photo Race Amsterdam nadert. Op 28 juli wordt de expositie feestelijk geopend in Dokzaal te Amsterdam.

De opening is op zaterdag 28 juli van 18:00 tot 22:00. Om 20:00 worden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de Urban Photo Race Amsterdam 2018. Eerder moest de jury door bijna 1700 foto's browsen om uiteindelijk een mooie selectie te maken. Ze kozen uiteindelijk drie winnaars.

Lees ook: Winaars Urban Photo Race Amsterdam bekend

De eerste plaats ging naar Tim Sutherland. Hij wint een Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM ART, een fotoalbum van Profotonet en speciale UPR fotoprints. De tweede plaats ging naar Jurgen Onland en de derde was weggelegd voor Rene van Rijswijk. Hun werk zal te zien zijn in grote prints tijdens de expositie van Urban Photo Race Amsterdam.

tim sutherland urban photo race

Urban Photo Race Expositie

De expositie vindt plaats in Dokzaal te Amsterdam. Tussen 18:00 en 22:00 kun je juryleden en fotografen spreken en vragen stellen over de winnende foto's. Om 20:00 zullen de prijzen worden uitgereikt. 

De expositie van Urban Photo Race in Rotterdam is ook nog steeds te bezichtigen in Spaces Rotterdam. Meer daarover vind je hier.

Voor meer informatie over de expositie en aankomde races bezoek je de website van Urban Photo Race.

Lees ook: Urban Photo Race gaat naar Londen dit jaar

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel