Urban Photo Race Rotterdam

Urban Photo Race 2019 Rotterdam komt eraan!

Christel de Wolff 1027
Dit jaar wordt er slechts één Urban Photo Race in Nederland georganiseerd. De keuze is gevallen op Rotterdam. Het evenement vindt plaats op 8 juni 2019.

Het is alweer het negende jaar dat de Urban Photo Races worden georganiseerd. Het evenement is inmiddels een begrip geworden voor de ambitieuze straatfotograaf. De Urban Photo Race is een ultieme uitdaging. Het resultaat: een unieke combinatie van fotografie en creativiteit in een race tegen de klok. 

Urban Photo Race Rotterdam

De Urban Photo Race is al lang niet meer alleen een fotorace, maar een heuse community van straatfotografen die dezelfde passie delen. De race biedt uitdagende invulling en dit jaar voegen we verschillende pre-race-evenementen toe, zodat de deelnemers elkaar kunnen ontmoeten en voor kunnen bereiden op de komende race.
urban photo race

Drie races op één dag

Voor het eerst in de geschiedenis van de Urban Photo Race worden er drie races op één dag georganiseerd. De S, M en L races zijn respectievelijk 6 uur (3 thema's), 12 uur (6 thema's) en 24 uur (10 thema's). Zo kan iedere deelnemer een race kiezen die bij hem of haar past. 

Voor meer informatie over de Urban Photo Race en het plannen van jouw deelname ga je naar de website

Urban Photo Race met 20% korting

Wil jij meedoen aan de Urban Photo Race? Dan heb je geluk. Vul je de kortingscode UPRPROMO in bij je bestelling, krijg je maar liefst 20% korting.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel