Kom meer te weten over filters van NiSi

Geef je beelden extra kracht door gebruik van filters

Remco Stunnenberg 1795 0
Toont niet iedere foto een interpretatie van de fotograaf op de werkelijkheid? Er zijn verschillende gereedschappen beschikbaar om jouw interpretatie en visie op die werkelijkheid nog meer kracht bij te zetten, zoals bijvoorbeeld het gebruik van filters.

Filters en filtersystemen zijn er in vele soorten en maten. Ook het aantal aanbieders groeit. Een partij die we al zeer geruime tijd kennen, is NiSi. Recent ging de website van NiSi Benelux online. Hier kom je van alles te weten over de filters van NiSi en de toepassingen. Ook vind je hier tips en maak je kennis met de ambassadeurs, Michel Lucas, Martijn Kort en Harmen Piekema.

NiSi levert sinds 2005 hoogwaardige camerafilters die gebruikt worden door veeleisende landschaps- en architectuurfotografen. Zowel amateurs als professionals. Het aanbod van NiSi is zeer groot. Voor bijna ieder objectief heeft NiSi een geschikte filterhouder. Recent gingen wij aan de slag met de V5 Pro 2-kit van NiSi (100mm), een zeer compleet filtersysteem.

Nog geen abonnee?

Je leest onze bevindingen met dit systeem in DIGIFOTO Pro 3, die nu in de winkel ligt. Nog geen abonnee? Neem dan snel een abonnement en ontvang zes edities van DIGIFOTO Pro voor slechts €29,75.

Meer weten over NiSi? Kijk dan ook hier.

Lees ook: Nu in de winkel: DIGIFOTO Pro 3.2018

Lees ook: De perfecte rugzak voor landschapsfotografen

Beeld: © Remco Stunnenberg

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco