Nieuwe NiSi Swift FS ND-filtersets voor fotografen en videografen

Redactie DIGIFOTO Pro 616

Transcontinenta BV, distributeur voor NiSi in de Benelux, introduceert de nieuwe NiSi Swift FS ND filter Kit, een innovatieve maatoplossing voor fotografen en videografen die snelheid en precisie eisen in hun werk. Het NiSi Swift-systeem innoveert het gebruik van Neutrale Dichtheid (ND) filters door de FS ND8, FS ND64 en FS ND1000 filters aan te bieden in één handige set.

Het NiSi Swift filtersysteem is een veelzijdige, innovatieve en niet-magnetische oplossing die is ontworpen voor fotografen en videografen die snel en efficiënt filters willen verwisselen. Dit systeem is met name geschikt voor dynamische opnameomgevingen waar de omstandigheden snel veranderen en snelle aanpassing essentieel is.

De NiSi Swift FS ND filterkit

De vier nieuwe NiSi Swift FS ND kits zijn voorzien van Swift adapterringen, die het mogelijk maken om objectieven met verschillende filterschroefdraad van 40,5 mm tot 95 mm te gebruiken met slechts één Swift FS ND filter van hetzelfde formaat. Deze functie is dé oplossing voor professionals die meerdere objectieven gebruiken onder verschillende opnamescenario's en zorgt voor compatibiliteit en efficiëntie.

De NiSi Swift FS ND Kit is ontworpen met verschillende gekleurde filterranden om zo snel en eenvoudig elke filtersterkte te herkennen, zodat men snel filters kan wisselen of stacken op basis van de opnamebehoefte. Of je nu een rustig landschap vastlegt met de FS ND8, een dynamisch straatbeeld met de FS ND64 of experimenteert met extreme lange belichtingstechnieken op een heldere dag met de FS ND1000, deze kit biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt. Het is ook mogelijk om meerdere Swift-filters op elkaar te plaatsen en zo extra ND-sterkte te krijgen voor je specifieke opname.

Het Swift systeem is ook compatibel met de bestaande NiSi Swift filters, waaronder ND-VARIO voor variabele lichtregeling, Black Mist voor verzachtende en flatterende belichting, True Color Nano CPL voor polariserende effecten en UV-IR Cut filters voor ultieme frontlensbescherming. Bezoek de NiSi Benelux website voor meer informatie en video's over het gebruik en de voordelen van het NiSi Swift systeem. 

Beschikbaarheid en prijzen:

De NiSi Swift FS ND-filterkits zijn eind deze maand verkrijgbaar in 4 maten bij de NiSi verkooppunten in de Benelux. Elke kit bevat een set adapterringen, een speciale lensdop om de filters te beschermen wanneer ze op het objectief gemonteerd zijn, en een zeer handige draagtas die tijdens gebruik gemakkelijk aan een statiefpoot bevestigd kan worden.

 De adviesverkoopprijzen inclusief btw voor de kits zijn:

·NiSi Swift FS ND Kit (8+64+1000) adapterringen: 40,5, 43, 46 en 49mm, € 155,00 

·NiSi Swift FS ND Kit (8+64+1000) adapterringen: 52, 55, 58 en 62mm, € 185,00 

·NiSi Swift FS ND Kit (8+64+1000) adapterringen: 67, 72, 77 en 82mm, € 219,00 

·NiSi Swift FS ND Kit (8+64+1000) adapterringen: 86, en 95mm, € 245,00

 

lees hier ook:

5-tips-voor-nacht-en-astrofotografie

spotlight-fine-art-zwart-wit-fotografie-van-gabrielle-van-den-elshout

afbeelding van Bryan Oosenbrug

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie