Nu in de winkel: DIGIFOTO Pro 3.2018

Remco Stunnenberg 2097 0
De nieuwe DIGIFOTO Pro ligt in de winkel. Nummer drie alweer van dit jaar. Als altijd staat de nieuwste DIGIFOTO Pro bomvol met mooie fotografie, interessante interviews, must have gear, reviews en achtergrondartikelen.

Voor 5,95 haal je 'm in huis. Ontvang je onze magazines liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor €7,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Close Up

'Ik weiger concessies te doen aan mijn stijl. Ik wil niet de zoveelste portretfotograaf worden die iedereen er geweldig laat uitzien.' Was getekend Martin Schoeller. Martin wordt gezien als een van de grootste portretfotografen van dit moment. Met name zijn iconische serie Close Up, waar hij al meer dan twintig jaar doorlopend aan werkt, is wereldwijd bekend. Beelden uit onder andere deze serie zijn tot en met 2 september voor het eerst in ons land te bewonderen in het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam. Alle reden voor een goed gesprek met Martin. Lees het hele interview met Martin in deze uitgave.

Wildlife

Ook spraken we met de Belgische Wildlife fotograaf Ingrid Vekemans. Van haar is ook het coverbeeld. Ingrid zegde in 2007 haar baan op, kocht haar eerste digitale camera en vertrok voor drie maanden naar haar geliefde Afrika. Inmiddels is ze een award winnende Wildlife fotograaf. In juni verscheen haar eerste boek: 'Safari! De Essentie'. 'Ik hoop ooit nog een beeld te maken waarmee ik een verandering teweeg kan brengen in de wereld. Een beeld waarmee ik de wereld voor even stil kan zetten en waarmee ik mensen kan laten inzien hoe belangrijk het is om zuinig te zijn op de natuur.'

De toekomst

Met Maarten van Norden, Sales Manager van Fujifilm in Nederland, spraken over de recente beweging van Fujifilm richting het middensegment. Onverwachts? Wij legden deze en andere vragen voor aan Maarten. Hij laat aan duidelijkheid niets te wensen over: 'De systeemcamera heeft de toekomst.'

Nog veel meer te lezen

Als vanzelfsprekend is er nog veel meer te lezen in dit nummer. Zo staan we als altijd ook stil bij het laatste nieuws uit de wereld van de fotografie en gaan we op pad met de nieuwste camera's en objectieven.

Mis hem niet

Last but not least staat dit nummer natuurlijk ook weer vol met inspirerende en leerzame achtergrondverhalen. Mis hem niet! Vanaf vandaag, vrijdag 6 juli ligt hij in alle boekhandels in de gehele BeNeLux. 

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco