Gitzo Adventury 30L

De perfecte rugzak voor landschapsfotografen

Remco Stunnenberg 655 0
Ga jij de komende tijd op reis? En zo ja, neem je je foto-spullen mee? Dan is het zaak een ruime én comfortabele rugzak in bezit te hebben. En een die past bij jouw type fotografie. Ligt jouw liefde bij landschapsfotografie, dan is de Gitzo Adventury 30L rugzak de perfecte rugzak.

De Gitzo Adventury 30L is voorzien van gecoate ritsen, waterafstotende stof en een gecoate bodem. Dit maakt het mogelijk om de tas te gebruiken in vochtige omstandigheden. De Adventury 30L biedt ruimte voor een pro DSLR met een 70-200 mm f/4 lens bevestigd, 6 losse objectieven of een 400 mm f/4 objectief, een laptop, een tablet en accessoires. Met de mult-link riemen kan een Gitzo Mountaineer serie statief bevestigd worden. De rugtas wordt geleverd inclusief een regenhoes.

De Gitzo Adventury 30L is ideaal voor fotografen die graag lange fotosessies houden in de natuur. Deze outdoortas is perfect voor natuur-, landschap, vogel- en wildlife-fotografie. Je kunt er ook voor kiezen om een systeemcamera met lenzen en toebehoren te combineren met een opvouwbare drone.

Comfort

Vervoer je liever wat anders dan je camera-uitrusting, verwijder dan de insert. Op die manier verander je de rugtas in een normale outdoortas. Aan de rugzijde van de tas zit een opening voor ventilatie en extra bescherming voor je apparatuur. De schouderriemen zijn verstelbaar voor optimaal comfort.

Kenmerken van de Gitzo Adventury 30L

- Verstelbare verdelers om je tas naar wens in te delen

- Plaats voor statief

- Voorzien van laptop- en tabletvakken

- Ritsen zijn waterdicht

- Materiaal is waterafstotend

Adviesprijs €259,99
Meer info? Kijk hier.

Lees ook: Een dag op pad met de Peak Design Everyday Messenger V2

Lees ook: Welk statief past bij jou?

 

 

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco