Tenba cameratassen vanaf €39,95

Hoge kwaliteit weerbestendige cameratassen voor een lage prijs

Christel de Wolff 946 0
De tassenlijn van Tenba wordt steeds completer. Het merk presenteert nu vijf instapmodellen, Tenba Skyline in twee kleuren. De tassen zijn al verkrijgbaar vanaf € 39,95. Voor wie zijn tas liever op de rug draagt, is er de Tenba Solstice Sling

De Tenba Skyline is gericht op de enthousiaste fotograaf die een stijlvolle en praktische bescherming voor zijn camera zoekt. Met vijf verschillende groottes,  kan de Tenba Skyline aan bijna iedere wens voldoen.

Prijs/kwaliteit

De Tenba Skyline bevindt zich in een prijssegment waarin kwaliteit en bescherming doorgaans te wensen over laat, maar deze tassen zijn gelukkig uitzondering. De Skyline line is weerbestendig dankzij de YKK-ritsen met zwaar verstevigde naden.

Op de Tenba Skyline krijg je 5 jaar garantie.
Adviesprijs vanaf € 39,95

Solstice Sling

Voor wie zijn tas liever op de rug draagt, heeft Tenba de Solstice Sling in het leven geroepen. Deze slings combineren het draagcomfort van een rugtas met de snelle toegang van een shoudertas. De tassen worden gemaakt met YKK-ritsen en waterafstotend nylon zodat ze weerbestendig zijn. Bovendien is dit materiaal zeer licht, wat de tas niet overbodig zwaar maakt. De tassen zijn leverbaar in zeven of tien liter wat gelijk staat aan een body met twee tot drie lenzen en eventueel een tablet of eReader. Aan de zijkant van de tas kun je je statief bevestigen en in het zijvak draag je gemakkelijk een fles water mee. De tas is weliswaar weerbestendig, maar voor een flinke hoosbui is het verstandig om een regenhoes om de tas te trekken, deze wordt bijgeleverd.

Op de Tenba Solstice Sling krijg je vijf jaar garantie.
Adviesprijs vanaf € 89,95

Meer informatie over deze en andere tassen van Tenba vindt je op de website.

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel