Fotofair 2019

Fotofair 2019: 15% korting op een fantastisch fotografie weekend!

Christel de Wolff 883 0
In het weekeinde van 25 en 26 mei staat Fotofair op de agenda, het grootste foto- en videoevenement in de Benelux. Het is alweer de vijfde editie, én het eerste lustrum. Als mediapartner zorgen wij ervoor dat je al het nieuws binnen handbereik hebt.

Fotofair is voor iedere fotograaf of fotografieliefhebber een evenement om naar uit te kijken. De locatie van Fotofair is dit jaar verplaatst en bevindt zich net achter het Safari Resort op de kruising van de Tilburgseweg en Krommerstraat Hilvarenbeek. Een weekend lang laat je je onderdompelen in foto- en videografie. Naast stands van verschillende leveranciers van camera's en toebehoren, vinden er diverse masterclasses, workshops en lezingen plaats. Deze zijn allemaal gericht op foto- en videografie. Als je wilt kun je op de Fotofair de hele dag fotograferen. Vergeet dus straks vooral niet je camera mee te nemen!

Lees ook: Word abonnee van DIGIFOTO Pro en ontvang twee gratis tickets voor Fotofair!

Mediapartner van Fotofair

Net als vorig jaar kunnen wij, DIGIFOTO Pro en digifoto Starter, vol trots melden dat we mediapartner zijn van dit geweldige fotografie evenement. Niet alleen zorgen we er voor dat je het laaste nieuws binnen handbereik hebt. Je kunt ook nog eens profiteren van een leuke kortingsactie.

Je ontvangt nu 15% korting op jouw bestelling. Vul de actiecode: digi2019pro (alles in kleine letters) in bij jouw bestelling om de korting te ontvangen.

Educatief programma

Dankzij het educatieve karakter van Fotofair weet je als bezoeker ook zeker dat je aan het einde van de dag vol inspiratie weer naar huis gaat. Zo zijn er exclusieve Masterclasses & Workshops en lezingen van toonaangevende, professionele fotografen. Denk aan Carola Mouthaan (winnaar Photomaster 2018), Peter Kemp, Wil Vestjens, Steven Ruiter, Peter Kemp, Ki Tan, Brendan de Clercq, Bas Meelker, Rob Doolaard en nog vele anderen. We hebben een aantal bijzondere workshops en masterclasses voor je uitgelicht: 

Kijk voor het complete programma op de website van Fotofair bij het kopje Workshops.

Fotofair tickets en info

Fotofair vind je aan de Kommerstraat te Hilvarenbeek, direct achter het Safari Resort Beekse Bergen. Dagtickets zijn online te bestellen voor € 12,50. Aan de kassa kosten ze € 15,- Een dagticket geeft toegang op zaterdag 25 óf zondag 26 mei. Let op: bij de inschrijvingen voor een Masterclass of Workshop zit géén toegangskaart inbegrepen. Deze dien je los te bestellen.

Met de actiecode digi2019pro ontvang je nu 15% korting op jouw bestelling.

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel