Fotofair 2019

Masterclass 'Wedding Dreams'

Christel de Wolff 1544 0
Bruidsfotografie spreekt ontzettend tot de verbeelding. Wil je het zelf eens ervaren? Volg dan de Masterclass 'Wedding Dreams' tijdens Fotofair 2019. Nu, met 15% korting! Vul de actiecode: digi2019pro (alles in kleine letters) in bij jouw bestelling en ontvang 15% korting.

In de Masterclass 'Wedding Dreams' staat de kennismaking met de bruidsfotografie in combinatie met het thema ‘pre wedding shoot’ centraal. In Nederland is dit nog niet zo’n bekend item maar in landen zoals China, India en Rusland is het zaak dat de fotoboeken vooraf gereed zijn zodat iedereen de bruid in haar geweldige outfit tijdens de bruiloftsdag zelf al kan bewonderen. Uiteraard hopen we dat dit ook in Nederland een hype wordt. Want een prachtige foto zegt meer dan 1000 woorden. Samen met Wil Vestjens maak je tijdens deze masterclass een reis door de bruidsfotografie, bekijk je wat  bekende fotografen binnen dit thema hebben gerealiseerd en zull je door middel van de juiste technieken, props en jurken jouw eigen 'Wedding dreams' creëren.

Lees ook: FOTOFAIR 2019: Workshop Character Portretten met Speedlights 

 

Masterclass 'Wedding Dreams'

Deze masterclass duurt 2,5 uur en wordt zowel op zaterdag (25 mei 2019) als op zondag (26 mei 2019) twee keer gegeven. De eerste groep start om 10.30 uur, de tweede groep om 14.00. Reserveer snel, want er kunnen per masterclass maar 15 fotografen deelnemen. 

Kijk hier voor het complete schema, de prijzen en om je direct aan te melden voor de workshop. Je ontvangt nu 15% korting! Vul de actiecode: digi2019pro (alles in kleine letters) in bij jouw bestelling en ontvang de korting.

Over de fotograaf:

Wil Vestjens is professioneel fashion, portret en huwelijks fotograaf. Hij wil tijdens deze masterclass laten zien dat door een goede voorbereiding en het realiseren van een eigen stijl een fantastisch product ontstaat.

Lees ook: Overnachten in het Safari Resort tijdens Fotofair

Al het Fotofair 2019 nieuws

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2019? Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken. We hebben ook een digitale editie gemaakt waarin we het nieuws bijhouden in (online) magazinevorm. Deze vind je hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel