Workshop onder leiding van Fujifilm-ambassadeur Ferry Knijn

Fotofair 2019: Workshop Character Portretten met Speedlights

Redactie DIGIFO... 2070 0
In het laatste weekeinde van mei 2019 staat FOTOFAIR 2019 op de agenda, het grootste foto- en video-evenement in de Benelux. Een event dat helemaal in het teken staat van fotografie, zoals de Workshop Character Portretten met Speedlights, onder leiding van Fujifilm ambassadeur Ferry Knijn.

Tijdens deze workshop leert Ferry je hoe je simpel en effectief karaktervolle portretten kunt maken met een Nissin Speedlight. Beginnend met de flitser op de camera, maar ook vooral hoe je de flitser van de camera af kan halen om nog betere resultaten te behalen. Verder ga je leren wat je bijvoorbeeld met TTL kan doen en de meerwaarde van HSS, wat het verschil tussen een softbox en een paraplu is en wat een grid kan toevoegen en gebruik van meerdere speedlights.

Kijk hier voor het programma en de prijzen van deze workshop. 

Van Nissin zal er een heel set triggers en flitsers aanwezig zijn voor elk gangbaar merk camera’s: Nikon, Canon, Fujifilm, Sony en Olympus/panasonic MFT.

Lees ook: Masterclass 50 shades tijdens FOTOFAIR 2019

Over Ferry

Ferry is in 2011 het fotografie vak ingerold vanuit de muziekwereld. Sinds 2014 werkt hij fulltime als reportage- en portretfotograaf voor magazines, tv-omroepen, bedrijven en vooral veel voor muzikanten en artiesten. Sinds 2017 is hij ambassadeur van Fujifilm. Zijn stijl is vooral sfeervolle (locatie-)portretfoto’s die vaak met maar één flitslamp gemaakt zijn.

Lees ook: Fujifilm ambassadeur Ferry Knijn over het vak als fotograaf

Lees ook: Fujifilm ambassadeur Ferry Knijn over de nieuwe GFX 50R en de GFX 100S

Kijk hier voor het youtubekananaal van Ferry. 

Lees ook: FOTOFAIR 2019 komt langzaam maar zeker weer dichterbij

Lees ook: Word jij de Photomaster van de Benelux?

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie