Masterclass Dansportretten

Lars Kruijdenberg 538 0
Vind jij het leuk om te dansen en/of portretten maken, dan is dit de juiste masterclass voor jou. Deze masterclass volg je op FOTOFAIR 2020, het grootste foto- en video-evenement van de Benelux.

Masterclass Dansportretten

In deze masterclass krijg je alle uitleg over het maken van portretten van modern/klassieke ballerina. Er zijn een aantal dingen die besproken worden in deze masterclass. Een van deze dingen is het communiceren van poseren van dansers. Ook leer je om te gaan met moodboards, de focustechnieken, het werken met flitslicht reflectieschermen en als laatste verschillende technieken voor bevriezen van actie/sprongen.

Het is belangrijk bij deze workshop dat iedereen zijn eigen camera begrijpt, zodat je nog meer en nog sneller kan leren tijdens deze masterclass. De bedoeling is dat iedereen dus zijn camera kan instellen, zowel als manueel als half-automaat. Handig is ook als je weet hoe je de flitsfuncties kan aan zetten van je camera.

Lijkt deze masterclass jou nou iets? Koop dan snel je tickets wat op = op.         

Over de fotograaf

Ferry Knijn is een fulltime internationaal reportage- en portretfotograaf en heeft sinds 2015 zijn eigen studio in Nieuw-Vennep. Ook heeft Ferry zijn eigen YouTube-kanaal. Het meeste werk maakt Ferry in Nederland maar soms reist hij naar het buitenland om daar klussen te doen. Ferry mag regelmatig BN’ers fotograferen en daar portretsessies voor maken.

FotoFair2020

Wil jij op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2020? Klik dan hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken.