Workshop: Walking Dead Griezelfotoshoot

Lars Kruijdenberg 579 0
Lijkt het je leuk om hele mooie en griezelige foto’s te maken? Fotofair 2020 biedt je een workshop Walking Dead Griezelfotoshoot aan in het weekend van 13 en 14 juni van 2020. Fotofair 2020 is het grootste foto- en video-evenement van de Benelux.

De workshop Walking Dead Griezelfotoshoot

De workshop geeft een voorproefje van de shoot die door CCC.FotoUnie rondom Halloween wordt gedaan. Deze workshop is voor mensen met een sterke maag, want het bloed zit op plekken waar het normaal niet hoort te zitten. De modellen worden geschminkt als horrorfiguren en daarbij komt de passende setting met de juiste belichting zodat er griezelig mooie foto’s kunnen geschoten worden.

Tijdens deze workshop leer hoe je handmatig je eigen camera moet instellen voor het beste resultaat. Je gaat naar huis met veel foto’s die het uitzoeken waard zijn. Tijdens deze workshop heb je het volgende nodig:

  • Een eigen camera met de mogelijkheid om meerdere foto’s achter elkaar te kunnen schieten
  • Lege geheugenkaartjes en een volle batterij
  • Een statief

Je ontvangt na de workshop een uitnodiging om lid te worden van de privé Facebookgroep “CCC.Studio” en een kortingscode van € 40 die je kunt gebruiken bij inschrijving voor een workshop in 2020. Als je een foto in de geheime groep plaatst, krijg je verbetersuggesties van het team van de CCC FotoUnie.

Lijkt je dit een leuke workshop? Klik dan hier voor meer informatie en de tickets!

FOTOFAIR 2020

Klik hier om direct al het tot nu toe gepubliceerde nieuws te bekijken van FOTOFAIR 2020.

Over CCC FotoUnie

CCC FotoUnie staat voor Click Click Community. De Facebook groep is opgericht door Ki Tan in 2012. De visie van CCCFotoUnie is om de leukste, gezelligste en actiefste Facebookgroep van Nederland te zijn onder de Nederlandse fotografen.