Fotofair 2020

Gratis workshop fotograferen met vierkante NiSi ND en GND filters

Christel de Wolff 6015
Op Fotofair 2020 zijn vele masterclasses en workshops te volgen. Net als voorgaande jaren zal Transcontinenta, distributeur van vele fotografiemerken waaronder NiSi, aanwezig zijn op de Fotofair met een grote stand. Je kunt er niet alleen terecht om kennis op te doen van nieuwe producten, maar ook om te leren hoe je er mee om moet gaan. Zoals in de workshop fotograferen met vierkante NiSi ND en GND filters die gratis wordt aangeboden op de Fotofair.

Fotograferen met vierkanten NiSi ND en GND filters

Tijdens deze gratis workshop maak je kennis  met het fotograferen met ND-, CPL-en grijsverloopfilters. Welke filters zijn er allemaal en waarvoor dienen ze? Wanneer gebruik je welk filter? Hoe moet je het filter dan gebruiken? En welke filters kun je goed met elkaar combineren? Na een korte uitleg hierover ( +/-15 minuten ) ga je zelf lekker aan de slag met NiSi filters. Want zeg nou zelf...het zelf ervaren en gebruiken is tenslotte toch het leukst en het meest leerzaam!

Onder begeleiding van de aanwezige NiSi ambassadeur ga je fotograferen. Op zaterdag is dat Martijn Kort en op zondag word je begeleid door Mike Muizebelt. Je mag gebruik maken van de NiSi demo set filters, maar neem wel je eigen camera mee.

Praktische info

De gratis workshop zal zo'n 60 minuten in beslag nemen. Deelname is alleen mogelijk na inschrijving. Je inschrijving doe je bij de Transcontinenta stand op Fotofair(nr. 3).  Er is per tijdslot plaats voor maximaal 6 deelnemers dus zorg dat je er op tijd bij bent! 

Meer info over de filters die je gaat kunnen testen vind je via: nisifiltersbenelux.com

Over Fotofair 2020

Fotofair 2020 vindt plaats op Landgoed Duynenwater & Beachlcub Zuyver in Eersel. Om meer van onze artikelen over Fotofair 2020 te lezen klik hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel