Fotofair: Masterclass Glamour & Boudoir fotografie door Pascale Dekker

Redactie DIGIFOTO Pro 2625

Ben jij geïnteresseerd in Glamour en Boudoir fotografie? Dan is de materclass van Pascale Dekker op Fotofair 2020 misschien wel iets voor jou. Fotofair is het grootste foto- en video-evenement van de Benelux en wordt gehouden op 26 en 27 september 2020.

Over de masterclass Glamour Boudoir fotografie

In de masterclass leer jij hoe jij de master wordt in boudoirfoto’s maken. Dit gaat Pascale Dekker doen door het bespreken van een aantal belangrijke houdingen. Om de tijd in deze masterclass zo efficiënt mogelijk te benutten vraagt Pascale ook om jouw beste boudoir foto te versturen via de mail. Zij kan deze dan beoordelen en jouw feedback geven op de dag van het evenement. 

De masterclass wordt op zaterdag en zondag gegeven. Op beide dagen van 10:15 tot 12:45 en van 14:30 tot 17:00. De kosten voor de masterclass bedragen € 89,-, dit is inclusief entreeticket voor Fotofair 2020. 

Klik hier voor meer informatie over de masterclass Glamour Boudoir fotografie door Pascale Dekker direct  te boeken.

Over Fotofair 2020

Fotofair 2020 vindt plaats op Landgoed Duynenwater & Beachclub Zuyver in Eersel op 26 en 27 september 2020. Om op de hoogte te blijven van al het nieuws omtrent Fotofair 2020 klik hier

Over Pascale Dekker

Pascale Dekker is gespecialiseerd in boudoirfotografie. Pascale is pas laat begonnen met fotografie. Dit is gek want zowel haar vaders kant als haar moeders kant van de familie zit in de fotografie. Pascale fotografeert vrouwen/mannen, binnen/buiten, singles/couples en ga zo maar door. Pascale streeft is een echte doorzetter en streeft altijd naar de wow-factor. 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie