Fotofair 2021

Neem deel aan de masterclass glamour boudoirfotografie op Fotofair 2021

Redactie DIGIFOTO Pro 1719
Op Fotofair (3-4 juli 2021) kun je diverse masterclasses en workshops volgen van bekende Nederlandse en internationale fotografen. Zo leer je tijdens de masterclass van Pascale Dekker hoe je sexy en sensuele glamour boudoir foto’s maakt.

Fotofair 2021

In Eersel op Landgoed Duynenwater vindt op 3 en 4 juli 2021 Fotofair plaats, hét foto-evenement van de Benelux waarbij twee dagen lang educatieve workshops en masterclasses worden aangeboden. Macrofotografie, werken met Adobe Lightroom en het fotograferen van honden en paarden, alles is mogelijk. Zin om je te omgeven met nieuwe en uitdagende fotomomenten op Landgoed Duynenwater? Koop dan snel je tickets voor Fotofair 2021.

Masterclass glamour boudoirfotografie

De masterclass waarin jij je gaat verdiepen op het gebied van glamour boudoirfotografie en uiteindelijk zelf aan de slag zal gaan wordt gegeven op zowel zaterdag 3 juli als zondag 4 juli 2021. Meer weten over de masterclass en je meteen inschrijven? Klik dan hier. 

Klik hier om al het tot nu toe gepubliceerde nieuws over Fotofair 2021 te bekijken. 

Fotofair 2021, Fotofair, boudoirfotografie, glamour boudoir, glamour, masterclass, glamour boudoirfotografie, fotograferen, workshop

Wat ga je leren?

Let op! Minimaal een week voordat de masterclass begint zal je je mooiste, zelf geschoten boudoirfoto met een korte omschrijving naar info@pdfotografie.nl moeten sturen. Heb je nog geen foto’s op het gebied van boudoir, stuur er dan één die je graag zelf zou willen maken. Tijdens de masterclass zal Pascale Dekker een aantal poses bespreken en deze uitbeelden aan de hand van een model. Daarna ga je zelf aan de slag waardoor je met nieuw, mooi materiaal voor jullie portfolio naar huis gaan.

Fotofair 2021, Fotofair, boudoirfotografie, glamour boudoir, glamour, masterclass, glamour boudoirfotografie, fotograferen, workshop

Over Pascale Dekker

Pascale Dekker heeft op latere leeftijd haar passie voor fotograferen ontdekt, in het bijzonder: boudoirfotografie. Ze fotografeert veelal vrouwen in hun lingerie in verschillende sensuele, sexy maar stijlvolle poses. Fotograferen van mannen (dudeoir) of stellen is voor Pascale ook geen probleem. De interesse voor dit soort fotografie werd gewekt tijdens een workshop naaktfotografie binnen haar opleiding tot Vakfotograaf. Deze manieren van fotograferen in heel intiem en kwetsbaar, maar ook puur. Ben je benieuwd of je dezelfde interesse deelt met Pascale op het gebied van boudoirfotografie en wil je meer weten over de inhoud van de masterclass? Klik dan hier.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie