Doe mee aan onze fotowedstrijd!

Terugblik Fotofair 2021

Christel de Wolff 1079
Afgelopen weekend waren wij op Fotofair, jij ook? Blik in dit artikel nog even terug op het leukste foto-evenement van de Benelux én doe mee aan onze fotowedstrijd!

We hebben een hele tijd uitgekeken naar Fotofair, en nu is het ineens alweer voorbij. Aan iedereen die langs is gekomen aan onze stand; bedankt! Het was een bijzondere editie en we zijn blij dat het dit jaar weer door kon gaan. Heb je onze stand gemist en/of was de editie van jouw keuze uitverkocht? In onze webshop kun je zowel onze nieuwste, als eerdere edities bestellen. Je kunt de magazines ook zeer gemakkelijk digitaal lezen. Je betaalt dan geen verzendkosten en kunt het digitale magazine altijd en overal lezen.

Foto's door DIGIFOTO Pro Ambassadeur Léon Wodtke

Fotofair winactie

Heb jij op Fotofair meegedaan aan een van de vele workshops, masterclasses of heb je prachtige foto's gemaakt tijdens de fotomomenten of gewoon van de sfeer op de beurs? Stuur je mooiste foto's gemaakt op Fotofair naar ons op. Dat kun je doen door jouw foto's te uploaden in de gallery. Vink daarbij de Fotowedstrijd Fotofair 2021 aan om kans te maken op een fotoafdruk op canvas door Pixum. Een aantal fotografen gingen je al voor. Hun foto's zie je in deze gallery. Kun jij ze overtreffen? 

Lees meer: Fotowedstrijd Fotofair 2021

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel