Powered by Pixum

Winactie: stuur je mooiste Fotofair foto's in en maak kans op een foto op canvas!

Christel de Wolff 2458
In samenwerking met Pixum mogen wij 2x een foto op canvas weggeven aan degene die de mooiste foto's op Fotofair 2021 maakt. Doe je ook mee? Lees snel verder!

Wil jij kans maken op een foto op canvas? Stuur dan snel je mooiste foto's gemaakt op Fotofair 2021 (aankomend weekend) op. Je kunt ze uploaden in onze gallery en daarbij deelname aan de fotowedstrijd aanvinken. Hoe je dat precies doet, lees je hier

Winnen: een foto op canvas van Pixum. 

Pixum staat bekend om hoogwaardige afdrukken voor een voordelige prijs. Wil jij met eigen ogen zien hoe jouw foto's er uit komen te zien op een canvas van Pixum? Doe dan mee aan onze winactie. Je kunt je foto's insturen tot en met 1 augustus. Daarna zal de redactie van DIGIFOTO Pro twee winnaars uitkiezen. Zij worden per e-mail op de hoogte gesteld. Naast het winnen van een foto op canvas, worden de winnende fotografen in het zonnetje gezet op onze platformen. 

Lees ook: DIGIFOTO Pro ambassadeurs op Fotofair - meet & greet en expo

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel

afbeelding van rob.gipman_143738

Graag zou ik weer een keer daar naar toe gaan, heb gells gekocht als Jake Hicks dus kijken graag bij Frank Doornhof voor 2. Daarnaast gaat mijn flitser weer mee voor dit b.v. https://www.flickr.com/photos/gipukan/50403254168/

afbeelding van Christel de Wolff

Leuk Rob, we hebben elkaar vorig jaar gesproken aan de stand. Ik denk dat je weer prachtige foto's zal maken op aankomende editie!