Fotofair 2020

DIGIFOTO presenteert: gratis workshop reportagefotografie door Kevin Vervoort

Christel de Wolff 1304
Zien we jou het laatste weekend van september op Fotofair 2020? Doe mee aan onze speciale workshop reportagefotografie door Kevin Vervoort. De workshop is helemaal gratis te volgen, maar wees er snel bij want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!
Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat DIGIFOTO aanwezig zal zijn op de Fotofair van 2020. Achter de schermen is de organisatie druk bezig om het een onvergetelijke editie te maken, ondanks de COVID-maatregelen. Als mediapartner van Fotofair kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Daarom mogen we nu bekend maken dat wij tijdens het evenement op 26 en 27 september een hele gave workshop voor je in petto hebben!

Workshop reportagefotografie door Kevin Vervoort

In DIGIFOTO 2 van dit jaar, spraken wij met ambulancezorgmedewerker en fotografieliefhebber Kevin Vervoort. Hij kwam groot in het nieuws vanwege zijn bijzondere fotografieserie over de coronacrisis door de ogen van het zorgpersoneel. De foto's van Kevin zijn aangrijpend en vertellen een heftig verhaal. Het is dan ook niet voor niks dat wij hem hebben gevraagd om op Fotofair 2020 een workshop reportagefotografie te komen geven. 

Kevin zal eerst een korte presentatie geven over zijn werk en schetsen hoe hij als hobbyfotograaf een succesvolle fotografie carrière kon neerzetten en hoe je zijn voorbeeld kunt volgen. Hij zal dit illustreren met zijn fotoseries waaronder de bijzondere COVID-serie.

Aan bod komen in ieder geval:

- Hoe begin je?
- Hoe ga je te werk?
- Hoe zorg je ervoor dat je pakkende beelden weet te maken?
- Welke instellingen en materialen hebben de voorkeur?

Na een stukje theorie, ga je zelf aan de slag met het maken van een mini foto-essay bestaande uit drie beelden die iets 'vertellen'. Voor dit onderdeel krijg je 30 minuten de tijd, dus het is zaak om snel te kunnen schakelen. 

Na een half uur, zullen de beelden worden uitgewerkt en uitgebreid besproken. Hierbij kun je rekenen op opbouwende kritiek van Kevin, maar kun je zelf ook je feedback geven op de foto's van andere deelnemers.

Bekijk meer werk van Kevin Vervoort via: 

facebook.com/kevinvervoortfotografie/
instagram.com/kevinvervoortfotografie

Praktische informatie 

De workshop wordt enkel op zondag 27 september gegeven en zal ongeveer 2 uur in beslag nemen. De deelname is GRATIS, maar let wel op; om ieders veiligheid te kunnen garanderen zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Schrijf je dus in via dit formulier en kom op tijd!

  • Datum: zondag 27 september
  • Aanvang: 13:30
  • Deelname: gratis!

Om deel te nemen aan deze gratis workshop reportagefotografie dien je in het bezit te zijn van een geldig Fotofair ticket. Deze bestel je vooraf op de website van fotofair.

Schrijf je hier in! 

Fotofair.nl/tickets

Meer over Fotofair 2020

Fotofair 2020 vindt plaats op landgoed Duynenwater en Beachclub Zuyver in Eersel in het weekend van 26 en 27 september 2020. Klik hier voor een overzicht van al onze artikelen over Fotofair 2020.

Gratis naar Fotofair?

Met de speciale partnercode krijg je € 15,- korting op je bestelling. En laat een ticket nu precies € 15,- kosten (!)… Lees er alles over in dit artikel

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel