Black Friday sale!

Ticketverkoop Fotofair 2021 start op Black Friday! Scoor nu jouw ticket met 25% korting!

Christel de Wolff 1960
De Fotofair is hét jaarlijks foto-evenement om naar uit te kijken met elk jaar weer leerzame workshops en masterclasses, wil jij zeker weten dat je er bij kunt zijn en alvast jouw ticket waarborgen met maar liefst 25% korting op de koop toe? Bestel dan jouw ticket op Black Friday!

"De verkoop start op 27-11-2020 tijd 00:01"

De Fotofair is hét jaarlijks foto-evenement om naar uit te kijken met elk jaar weer leerzame workshops en masterclasses waarvoor aparte tickets verkrijgbaar zijn. Er is voor ieder wat wils en keuze genoeg met lezingen en masterclasses tussen de € 17,50 tot € 89,00. LET OP! Dit is INCLUSIEF toegang tot de Fotofair. Doe je mee aan een workshop of masterclass kun je dus gratis het evenementen terrein op! Er zijn komend jaar maar liefst 51 neiuwe workshops aangekondigd en daar kunnen er alleen maar meer bij komen. Kijk op de website voor het volledige overzicht. 

Bestel jouw Fotofair ticket met 25% korting! 

Zorg dat je er op tijd bij bent en koop je ticket in de speciale Black Friday sale. In het bestelsysteem staat aangegeven hoeveel tickets er beschikbaar zijn. Dit systeem gaat volautomatisch. Hierin staat de juiste voorraad dus kijk vooral hier nadat je op zaterdag of zondag heb geklikt wat er nog beschikbaar is.

Gebruik de code: startfotofair2021 om gebruik te maken van de 25% vroegboekkorting. 

Deze actie loopt van 27-11-2020 tot en met 30-11-2020, van Black Friday tot Cyber Monday dus! 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel