Fotofair 2020

DIGIFOTO presenteert: gratis workshop storytelling door Léon Wodtke

Christel de Wolff 1598
Zien we jou het laatste weekend van september op Fotofair 2020? Doe mee aan onze speciale workshop storytelling door Jong Talent Léon Wodtke. De workshop is helemaal gratis te volgen, maar wees er snel bij want er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar!
Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat DIGIFOTO aanwezig zal zijn op de Fotofair van 2020. Achter de schermen is de organisatie druk bezig om het een onvergetelijke editie te maken, ondanks de COVID-maatregelen. Als mediapartner van Fotofair kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Daarom mogen we nu bekend maken dat wij tijdens het evenement op 26 en 27 september een hele gave workshop voor je in petto hebben!
gratis workshop fotofair 2020 leon wodtke

Workshop Storytelling door Léon Wodtke

In het interview in DIGIFOTO 3 van dit jaar, gooide Jong Talent Léon Wodtke hoge ogen met zijn bijzondere fotografie én inspirerende verhaal. Wij zijn van mening dat Léon nog veel meer interessante verhalen heeft en zijn werk en werkwijze velen zullen kunnen inspireren. Daarom hebben wij hem gevraagd om op Fotofair 2020 een workshop Storytelling te geven!

Léon zal eerst een korte presentatie geven over storytelling, en in het bijzonder zijn werk en zijn werkwijze. Daarna zal hij de theorie in de praktijk demonstreren aan de hand van een model in de natuur. Als deelnemer krijg je zo een uniek kijkje achter de schermen bij een professionele storytellingfotograaf.

Hierna is het natuurlijk tijd om zelf aan de slag te gaan, het is ten slotte een workshop! Je kunt het idee van Léon zelf uitwerken met de aangereikte middelen, of zelf een concept realiseren. Terwijl je aan de slag bent zal Léon je voorzien van begeleiding, coaching en handige tips en tricks!

Bekijk meer werk van Léon Wodtke via: 

www.leonwodtke.com
instagram.com/photographbyleon
gratis workshop fotofair 2020 leon wodtke

Praktische informatie 

De workshop wordt op zowel zaterdag 26 als op zondag 27 september gegeven en zal ongeveer 2 uur in beslag nemen. De deelname is GRATIS, maar let wel op; om ieders veiligheid te kunnen garanderen zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn.Schrijf je dus in via dit formulier en kom op tijd!

  • Datum: zaterdag 26 september
  • Aanvang: 13:00
  • Deelname: gratis!
  • Datum: zondag 27 september
  • Aanvang: 10:45
  • Deelname: gratis!

Om deel te nemen aan deze gratis workshop storytelling dien je in het bezit te zijn van een geldig Fotofair ticket. Deze bestel je vooraf op de website van fotofair.

Schrijf je hier in!

Fotofair.nl/tickets
gratis workshop fotofair 2020 leon wodtke

Meer over Fotofair 2020

Fotofair 2020 vindt plaats op landgoed Duynenwater en Beachclub Zuyver in Eersel in het weekend van 26 en 27 september 2020. Klik hier voor een overzicht van al onze artikelen over Fotofair 2020.

Gratis naar Fotofair?

Met de speciale partnercode krijg je € 15,- korting op je bestelling. En laat een ticket nu precies € 15,- kosten (!)… Lees er alles over in dit artikel

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel